Eureka napisał(a):Hayes napisał(a):A ja tak z innej beczki... chociaż też piłkarskiej. Ogladał ktoś może retransmisje meczów Kotwicy w TKK, bo mi się zdarzyło ostatnio, i do tej pory nie mogę przestać się śmiać, a to z powodu najnowszej gwiazdy TKK , złotoustego komentatora (Szpakowski nie ma szans

) - p. Gromka. Naprawdę dawno się tak nie śmiałem. Nie wiem czy to był jakiś specjalny, celowy zabieg

, ale według mnie to ciężko zrobić z siebie większego błazna

tylko pogratulować składni, doboru słów i bystrości oka. Tego trzeba po prostu posłuchać...

Totalna kompromitacja

Dla mnie nie dobór słów i składnia się liczy a umiejętność doboru kadr i efekty pracy tych ludzi. W tej materii Pan Janusz Gromek znacznie przewyższa prezydenta miasta. A jeżeli chodzi o komentowanie zawodów sportowych, to wielkim tuzom tego zawodu zdarzają się wpadki, które powalają z nóg. Więc od amatora w tej dziedzinie nie wymagajmy za wiele.
A w jakim mieście pan Gromek miał już przyjemność rządzić? Coś mi umknęło z jego biografii? Bo wiesz, nie, ja zawsze ten tego, nie staram się śledzić, wydarzenia, bo zawsze ja, nie chcem wiedzieć co i jak. Co by zawsze, nie było gites. Sorki za te ostatnie zdanie, ale tak jakoś ten teges, się, no wiesz, nie mogłem no powstrzymać.
Ps. Przewyższa wzrostem, chyba nie.