abyss napisał(a):BLAaa, szepnij komuś z powiatu, że chodnik na wysokości hotelu solny jest w fatalnym stanie, rozjechał się. Bardzo brzydko to wygląda i po prostu szkoda.
Aj Cezary są ważniejsze sprawy

abyss napisał(a):BLAaa, szepnij komuś z powiatu, że chodnik na wysokości hotelu solny jest w fatalnym stanie, rozjechał się. Bardzo brzydko to wygląda i po prostu szkoda.

Nemezis-kg napisał(a):abyss napisał(a):BLAaa, szepnij komuś z powiatu, że chodnik na wysokości hotelu solny jest w fatalnym stanie, rozjechał się. Bardzo brzydko to wygląda i po prostu szkoda.
Aj Cezary są ważniejsze sprawy

abyss napisał(a):Coś sugerujesz ? zastanów się co piszesz, przecież to pomówienie.
Jak mam to rozumieć, w razie zmiany władz to już masz ustawione wszystko ?
Eureka napisał(a):abyss napisał(a):Coś sugerujesz ? zastanów się co piszesz, przecież to pomówienie.
Jak mam to rozumieć, w razie zmiany władz to już masz ustawione wszystko ?
Nic nie sugeruję. Wiem, co piszę. Jakie tam pomówienia? Umiejętnie robisz zastępczy temat rozumiejąc w swoim stylu. Nie uciekniesz od prawdy, że na etapie planowania inwestycji prezydent popełnił błąd. Nie sądzę, by Pan Janusz Gromek do takiego bubla dopuścił i stąd moja wypowiedź. Do robienia bubli prezydent ma dobrą rękę. Do ich wykonania dobiera się odpowiednich ludzi i dlatego mnie tam nie ma, bo nie chcę brać w tym udziału.

Eureka napisał(a):abyss napisał(a):To co Ty tu jeszcze robisz. Powinieneś już dawno stanąć do przetargu.
Do przetargu nie przystąpiłem, bo przy obecnym prezydencie nie mam szans. Czekam, jak wyborcy postawią na Pana Janusza Gromka.
) - p. Gromka. Naprawdę dawno się tak nie śmiałem. Nie wiem czy to był jakiś specjalny, celowy zabieg
, ale według mnie to ciężko zrobić z siebie większego błazna
tylko pogratulować składni, doboru słów i bystrości oka. Tego trzeba po prostu posłuchać...
Totalna kompromitacja 
Hayes napisał(a):A ja tak z innej beczki... chociaż też piłkarskiej. Ogladał ktoś może retransmisje meczów Kotwicy w TKK, bo mi się zdarzyło ostatnio, i do tej pory nie mogę przestać się śmiać, a to z powodu najnowszej gwiazdy TKK , złotoustego komentatora (Szpakowski nie ma szans) - p. Gromka. Naprawdę dawno się tak nie śmiałem. Nie wiem czy to był jakiś specjalny, celowy zabieg
, ale według mnie to ciężko zrobić z siebie większego błazna
tylko pogratulować składni, doboru słów i bystrości oka. Tego trzeba po prostu posłuchać...
Totalna kompromitacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości