boisko czy bubel

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Nemezis-kg » poniedziałek, 4 wrz 2006, 22:44

abyss napisał(a):BLAaa, szepnij komuś z powiatu, że chodnik na wysokości hotelu solny jest w fatalnym stanie, rozjechał się. Bardzo brzydko to wygląda i po prostu szkoda.

Aj Cezary są ważniejsze sprawy ;-)
Nemezis-kg
Dyskutant

Postprzez Vin » wtorek, 5 wrz 2006, 01:12

Nemezis-kg napisał(a):
abyss napisał(a):BLAaa, szepnij komuś z powiatu, że chodnik na wysokości hotelu solny jest w fatalnym stanie, rozjechał się. Bardzo brzydko to wygląda i po prostu szkoda.

Aj Cezary są ważniejsze sprawy ;-)

ajajajjjjj Cezary ?
to jak tak to ja cie abyss baaaaardzo lubie

:D

i w takim razie sama osobiscie zglosze rozwalona droge przed solnym
taka jestem lojalna mieszkanka kg

Vin
Uzależniony

Postprzez ewe » wtorek, 5 wrz 2006, 06:43

iekawe ,kto był iwestorem nadzoru ? :wink:
ewe
Gwiazdor

Postprzez Eureka » wtorek, 5 wrz 2006, 08:26

abyss napisał(a):To co Ty tu jeszcze robisz. Powinieneś już dawno stanąć do przetargu.

Do przetargu nie przystąpiłem, bo przy obecnym prezydencie nie mam szans. Czekam, jak wyborcy postawią na Pana Janusza Gromka.
Eureka
V.I.P

Postprzez abyss » wtorek, 5 wrz 2006, 08:42

Coś sugerujesz ? zastanów się co piszesz, przecież to pomówienie.
Jak mam to rozumieć, w razie zmiany władz to już masz ustawione wszystko ? :twisted:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Eureka » wtorek, 5 wrz 2006, 09:10

abyss napisał(a):Coś sugerujesz ? zastanów się co piszesz, przecież to pomówienie.
Jak mam to rozumieć, w razie zmiany władz to już masz ustawione wszystko ? :twisted:

Nic nie sugeruję. Wiem, co piszę. Jakie tam pomówienia? Umiejętnie robisz zastępczy temat rozumiejąc w swoim stylu. Nie uciekniesz od prawdy, że na etapie planowania inwestycji prezydent popełnił błąd. Nie sądzę, by Pan Janusz Gromek do takiego bubla dopuścił i stąd moja wypowiedź. Do robienia bubli prezydent ma dobrą rękę. Do ich wykonania dobiera się odpowiednich ludzi i dlatego mnie tam nie ma, bo nie chcę brać w tym udziału.
Eureka
V.I.P

Postprzez Messenger » wtorek, 5 wrz 2006, 09:31

BLAaa napisał(a):Stopień prawdopodobieństwa liczy się w skali od 0 do 1. Więc albo 100 %, albo mniej. Więcej sie nie da.

:tak: :tak: :tak: to wiemy z podstawówki! Ale czego spodziewać się po naszych urzędnikach. Szkoda, że wysokiego szczebla :oops: :help: :help: :help:
Messenger
Ważniak

Postprzez abyss » wtorek, 5 wrz 2006, 10:16

Eureka napisał(a):
abyss napisał(a):Coś sugerujesz ? zastanów się co piszesz, przecież to pomówienie.

Nic nie sugeruję. Wiem, co piszę. Jakie tam pomówienia? Umiejętnie robisz zastępczy temat rozumiejąc w swoim stylu. Nie uciekniesz od prawdy, że na etapie planowania inwestycji prezydent popełnił błąd. Nie sądzę, by Pan Janusz Gromek do takiego bubla dopuścił i stąd moja wypowiedź. Do robienia bubli prezydent ma dobrą rękę. Do ich wykonania dobiera się odpowiednich ludzi i dlatego mnie tam nie ma, bo nie chcę brać w tym udziału.

Oświeć mnie , bo nie wiem o czym piszesz? konkretnie jakie błędy i w którym momencie. Dawaj,dawaj.

Przypomnę Ci tablice świetlne do hali Milenium i Janusza, który tak działał , że trzeba było kupić nowe. Fachowiec sportowiec?
Przypomnę Ci również uchwałę budżetową i wypowiedź p. Gromka, że nic by się nie stało.............. poza odgórnym sztywnym budżetem przygotowanym przez RIO to rzeczywiście nic. Nie wspomnę o stowarzyszeniach wszystkich.
I jeszcze głosowanie za strefami A,B,C , mam namyśli lotnisko i wypowiedź tego samego pana. Sam głosował za uchwałą , która wyklucza tam w ten konkretny sposób przez niego przedstawiany robienie tam czegoś takiego jak lotnisko no i jeszcze ustawa i stanowisko ministerstwa.

Liczę na debatę, komentowanie meczu, czy robienie cudu z powodu uczennicy ze Stanów Zjednoczonych to za mało na bycie prezydentem :twisted:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Eureka » wtorek, 5 wrz 2006, 10:33

abyss
W robieniu bubli Pan Prezydent przebija wszystkich. Przeciętny mieszkaniec wie, że do nich zaliczamy: Sybiraków, Kresową, przejścia dla pieszych z kamienia, hala łucznicza/ na rozegrasz zawodów rangi MP/, euroboiska. Pomysłów bubli wymieniać można wiele. Między innymi sposób rozwiązania problemu handlujących na Bulwarze Szymańskiego itd...resztę niech dopiszą inni.
Eureka
V.I.P

Postprzez report » wtorek, 5 wrz 2006, 12:45

abyss spokos, materiał o uczennicy z USA - robiłem osobiście i była to wiadomość, raczej ciekawostka okraszająca informację o poczatku roku szkolnego a nie mówienie o sukcesie - ? jedna studentka zza Atlantyku - po prostu... co sie tak pultasz?
report

Postprzez Martius » wtorek, 5 wrz 2006, 12:54

Eureka napisał(a):
abyss napisał(a):To co Ty tu jeszcze robisz. Powinieneś już dawno stanąć do przetargu.

Do przetargu nie przystąpiłem, bo przy obecnym prezydencie nie mam szans. Czekam, jak wyborcy postawią na Pana Janusza Gromka.

nie nie nie i jeszcze raz nie p J G nie dziekuje
Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Postprzez Hayes » wtorek, 5 wrz 2006, 12:59

A ja tak z innej beczki... chociaż też piłkarskiej. Ogladał ktoś może retransmisje meczów Kotwicy w TKK, bo mi się zdarzyło ostatnio, i do tej pory nie mogę przestać się śmiać, a to z powodu najnowszej gwiazdy TKK , złotoustego komentatora (Szpakowski nie ma szans :lol: ) - p. Gromka. Naprawdę dawno się tak nie śmiałem. Nie wiem czy to był jakiś specjalny, celowy zabieg :? , ale według mnie to ciężko zrobić z siebie większego błazna :lol: tylko pogratulować składni, doboru słów i bystrości oka. Tego trzeba po prostu posłuchać... :cry: Totalna kompromitacja :wink:
Hayes
Dyskutant

Postprzez Martius » wtorek, 5 wrz 2006, 14:46

czemu ja niemam kablowki :lol:
Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Postprzez Eureka » wtorek, 5 wrz 2006, 16:23

Hayes napisał(a):A ja tak z innej beczki... chociaż też piłkarskiej. Ogladał ktoś może retransmisje meczów Kotwicy w TKK, bo mi się zdarzyło ostatnio, i do tej pory nie mogę przestać się śmiać, a to z powodu najnowszej gwiazdy TKK , złotoustego komentatora (Szpakowski nie ma szans :lol: ) - p. Gromka. Naprawdę dawno się tak nie śmiałem. Nie wiem czy to był jakiś specjalny, celowy zabieg :? , ale według mnie to ciężko zrobić z siebie większego błazna :lol: tylko pogratulować składni, doboru słów i bystrości oka. Tego trzeba po prostu posłuchać... :cry: Totalna kompromitacja :wink:

Dla mnie nie dobór słów i składnia się liczy a umiejętność doboru kadr i efekty pracy tych ludzi. W tej materii Pan Janusz Gromek znacznie przewyższa prezydenta miasta. A jeżeli chodzi o komentowanie zawodów sportowych, to wielkim tuzom tego zawodu zdarzają się wpadki, które powalają z nóg. Więc od amatora w tej dziedzinie nie wymagajmy za wiele.
Eureka
V.I.P

Postprzez BLAaa » wtorek, 5 wrz 2006, 17:08

Prezydent komentuje forum TKK, to dlaczego Janusz Gromek ma nie komentowac meczów piłki nożnej. Szkoda, że ten mecz nie odbył sie na euroboisku. Niestety MKP Kotwica nie posiada sekcji piłki wodnej.
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg