I jak ciężko było bez forum?monika n-k napisał(a):Konsul napisał(a):Pan Karpiniuk kocha się pokazywać, głosić kwieciste mowy. Dużo mówić, o wszystkim, to bez znaczenia. Pojawiać się na uroczystościach, wręczać kwiaty, dziękować, przyjmować cały splendor na siebie. Pozwolę sobie na użycie takiego sformułowania: Narcyzm polityczny. A jakie są wyniki jego wice prezydentury, jakie konkretne działania. Co zrobił konkretnego? Jakie są zasługi namacalne w dziedzinach, które jemu podlegały podczas pełnienia funkcji jako wiceprezydent. Nawet jego młodzieżówka, twierdzi, że pojawienie się posła w tv to sukces parlamentaryzmu kołobrzeskiego. Jaki sukces? Medialny?
Ty jesteś pewien ,ze piszesz o S.K??? Bo na moje oko to opisales dzialania ale kogoś calkiem innego.
Konsul napisał(a):monika n-k napisał(a):Konsul napisał(a):Pan Karpiniuk kocha się pokazywać, głosić kwieciste mowy. Dużo mówić, o wszystkim, to bez znaczenia. Pojawiać się na uroczystościach, wręczać kwiaty, dziękować, przyjmować cały splendor na siebie. Pozwolę sobie na użycie takiego sformułowania: Narcyzm polityczny. A jakie są wyniki jego wice prezydentury, jakie konkretne działania. Co zrobił konkretnego? Jakie są zasługi namacalne w dziedzinach, które jemu podlegały podczas pełnienia funkcji jako wiceprezydent. Nawet jego młodzieżówka, twierdzi, że pojawienie się posła w tv to sukces parlamentaryzmu kołobrzeskiego. Jaki sukces? Medialny?
Ty jesteś pewien ,ze piszesz o S.K??? Bo na moje oko to opisales dzialania ale kogoś calkiem innego.
Jestem pewien o kim piszę. Proszę przedstaw mi choć parę, ba jedno, wymierne działanie byłego przewodniczacego RM już jako wice prezydenta Miasta.
report napisał(a):monika, nie bulwersuj się, jak napiszesz źle o karpiku, zgdanij kto prześle Ci znak pokoju ? –,![]()
![]()
Konsul napisał(a):monika n-k napisał(a):Konsul napisał(a):Pan Karpiniuk kocha się pokazywać, głosić kwieciste mowy. Dużo mówić, o wszystkim, to bez znaczenia. Pojawiać się na uroczystościach, wręczać kwiaty, dziękować, przyjmować cały splendor na siebie. Pozwolę sobie na użycie takiego sformułowania: Narcyzm polityczny. A jakie są wyniki jego wice prezydentury, jakie konkretne działania. Co zrobił konkretnego? Jakie są zasługi namacalne w dziedzinach, które jemu podlegały podczas pełnienia funkcji jako wiceprezydent. Nawet jego młodzieżówka, twierdzi, że pojawienie się posła w tv to sukces parlamentaryzmu kołobrzeskiego. Jaki sukces? Medialny?
Jestem pewien o kim piszę. Proszę przedstaw mi choć parę, ba jedno, wymierne działanie byłego przewodniczacego RM już jako wice prezydenta Miasta.

simplicissimus napisał(a):monika n-k napisał(a):wyluzuj nieco ,bo z Twojej wypowiedzi wnioskuje ,ze jesteś agresywnie nastawiony do tematu i forumowiczów.
Proponuję tobie dać sobie spokój z polityką. Ja sama piszesz, nie masz o tym pojęcia. Bez względu na subiektywne odczucia, to fakt.monika n-k napisał(a):Rozmyślam nad zapisaniem się do jakiegoś ugrupowania politycznego, bo zbliżają sie wybory i to teraz takie modne, a lubię być trendy. Jest tego sporo na rynku, więc wybór jest trudny. Problem w tym, że się na tym nie znam.
Zapisz się na Uniwersytet Trzeciego Wieku. Tam wszyscy są wyloozowani.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości