ZBLIŻENIA-Sebastian Karpiniuk-pełna kultura

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Demurrer » sobota, 2 wrz 2006, 15:58

report długo wytrzymałeś na odwyku :) I jak ciężko było bez forum?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez report » sobota, 2 wrz 2006, 16:04

no dało się żyć, z komórką tez długo walczyłem w końcu zostałem pokonany - a moje kochane forum tkk, trochę straciło na znaczeniu, więc trzeba je rozruszać - czytałem je, choć nie pisałem... ale spokos wodza, wybory w 2007 dopiero ? więc wszystko wróci na swoje zasłużone miejsce, pozdr,.
report

Postprzez Konsul » sobota, 2 wrz 2006, 21:38

monika n-k napisał(a):
Konsul napisał(a):Pan Karpiniuk kocha się pokazywać, głosić kwieciste mowy. Dużo mówić, o wszystkim, to bez znaczenia. Pojawiać się na uroczystościach, wręczać kwiaty, dziękować, przyjmować cały splendor na siebie. Pozwolę sobie na użycie takiego sformułowania: Narcyzm polityczny. A jakie są wyniki jego wice prezydentury, jakie konkretne działania. Co zrobił konkretnego? Jakie są zasługi namacalne w dziedzinach, które jemu podlegały podczas pełnienia funkcji jako wiceprezydent. Nawet jego młodzieżówka, twierdzi, że pojawienie się posła w tv to sukces parlamentaryzmu kołobrzeskiego. Jaki sukces? Medialny?

Ty jesteś pewien ,ze piszesz o S.K??? Bo na moje oko to opisales dzialania ale kogoś calkiem innego.

Jestem pewien o kim piszę. Proszę przedstaw mi choć parę, ba jedno, wymierne działanie byłego przewodniczacego RM już jako wice prezydenta Miasta.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez monika n-k » sobota, 2 wrz 2006, 22:12

Konsul napisał(a):
monika n-k napisał(a):
Konsul napisał(a):Pan Karpiniuk kocha się pokazywać, głosić kwieciste mowy. Dużo mówić, o wszystkim, to bez znaczenia. Pojawiać się na uroczystościach, wręczać kwiaty, dziękować, przyjmować cały splendor na siebie. Pozwolę sobie na użycie takiego sformułowania: Narcyzm polityczny. A jakie są wyniki jego wice prezydentury, jakie konkretne działania. Co zrobił konkretnego? Jakie są zasługi namacalne w dziedzinach, które jemu podlegały podczas pełnienia funkcji jako wiceprezydent. Nawet jego młodzieżówka, twierdzi, że pojawienie się posła w tv to sukces parlamentaryzmu kołobrzeskiego. Jaki sukces? Medialny?

Ty jesteś pewien ,ze piszesz o S.K??? Bo na moje oko to opisales dzialania ale kogoś calkiem innego.

Jestem pewien o kim piszę. Proszę przedstaw mi choć parę, ba jedno, wymierne działanie byłego przewodniczacego RM już jako wice prezydenta Miasta.

wyluzuj nieco ,bo z Twojej wypowiedzi wnioskuje ,ze jesteś agresywnie nastawiony do tematu i forumowiczów.A moze to tylko Twoje przemeczenie /?/
monika n-k
Coś tam napisał

Postprzez Konsul » niedziela, 3 wrz 2006, 07:00

Jestem wyluzowany i łagodny jak baranek :) .
Odpowiedzi nie uzyskałem, więc pozostje w przekonaniu, że mam rację.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » niedziela, 3 wrz 2006, 13:26

monika, nie bulwersuj się, jak napiszesz źle o karpiku, zgdanij kto prześle Ci znak pokoju ? –, :aniolek2: :aniolek2: :aniolek2:
report

Postprzez monika n-k » niedziela, 3 wrz 2006, 23:32

report napisał(a):monika, nie bulwersuj się, jak napiszesz źle o karpiku, zgdanij kto prześle Ci znak pokoju ? –, :aniolek2: :aniolek2: :aniolek2:

Oj.chyba sie nie spodziewam "znaku pokoju" ."ktoś" kto wydal rozkaz spacyfikowania mnie raczej nie jest pacyfista. chyba ,ze pacyfikacja i pasyfista to te same pojecia.bo moze w pojeciu niektorych wlasnie pacyfista zajmuje sie pacyfikacja.
narazie chce sobie wyrobic poglady.
monika n-k
Coś tam napisał

Postprzez Nemezis-kg » niedziela, 3 wrz 2006, 23:37

Konsul napisał(a):
monika n-k napisał(a):

Luzuje od polityki, ale powedz szczertze, czy Twój ukochany prezydent nie robi dokładnie tego samego???? Jak nie wstęgi, kwiaty to reklamy na Denisie itp. nie widzisz analogii czy tylko jestreś nieobiektywnym zatrudnionym urzędnikiem i masz płacone za to co tu piszesz :wink:
Nemezis-kg
Dyskutant

Postprzez monika n-k » niedziela, 3 wrz 2006, 23:41

simplicissimus napisał(a):
monika n-k napisał(a):wyluzuj nieco ,bo z Twojej wypowiedzi wnioskuje ,ze jesteś agresywnie nastawiony do tematu i forumowiczów.

Proponuję tobie dać sobie spokój z polityką. Ja sama piszesz, nie masz o tym pojęcia. Bez względu na subiektywne odczucia, to fakt.

monika n-k napisał(a):Rozmyślam nad zapisaniem się do jakiegoś ugrupowania politycznego, bo zbliżają sie wybory i to teraz takie modne, a lubię być trendy. Jest tego sporo na rynku, więc wybór jest trudny. Problem w tym, że się na tym nie znam.

Zapisz się na Uniwersytet Trzeciego Wieku. Tam wszyscy są wyloozowani. :twisted:

Fakt .Nie bardzo mam pojecie o polityce i nigdy mnie to nie zajmowalo(tak jak wielu ludzi)i moze to byl blad ,bo wielu (nawet lokalnych politykow )zeruje na ludzkiej niewiedzy Ale teraz chce sie troche zorientowac i chyba moge.?Tak ,jak raczej moge mowic to co mysle .Choc wielu sie to nie podoba.I jak widac, chca miec racje w kazdej sprawie.I powiem Ci wiecej ."Jest nas wielu.......
monika n-k
Coś tam napisał

Postprzez report » poniedziałek, 4 wrz 2006, 20:39

niebawem kolejne Zbliżenia z panem posłem -
report

Postprzez blawatek-blu » poniedziałek, 4 wrz 2006, 20:59

To staje się już nuuuudne, chyba że Pan poseł ma cosik nowego do powiedzenia. Komentowanie co się dzieje w Kołobrzegu, komu powinniśmy dziękować za sukcesy małe lub większe- nuda.
blawatek-blu
Twardziel

Postprzez Vin » poniedziałek, 4 wrz 2006, 21:01

report nie masz pomyslu na program?
moze krotki urlop ?
ile razy ta sama osoba ?
Vin
Uzależniony

Postprzez report » poniedziałek, 4 wrz 2006, 21:58

no myslę, ze nudno to nie będzie...
report

Postprzez report » poniedziałek, 4 wrz 2006, 21:59

Vin napisał(a):report nie masz pomyslu na program?
moze krotki urlop ?
ile razy ta sama osoba ?

dobra - moze coż z życia patyczków ?
report

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark