Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez kamila » niedziela, 3 wrz 2006, 23:02

kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Nemezis-kg » niedziela, 3 wrz 2006, 23:38

Nemezis-kg
Dyskutant

Postprzez Mariol » niedziela, 3 wrz 2006, 23:39

Człowiek chce się odstresować męczy się w cztero godzinnej podróży do miasta, które wkrótce ma jego/ją przygarnąć... Tam o niczym przykrym nie musi myśleć... Odcina się od realnego świata, jakby to nieliczni powiedzieli... Całkiem zrelaksowany/a i odświeżony/a psychicznie męczy się w 4. godzinnej drodze powrotnej... Żeby się dowiedzieć, że jedno zdanie może zepsuć całe to piękno... I dwa dni odpoczynku piorun strzelił... :x :x :x
W czterech literach mam taki odpoczynek :x

Mariol

Postprzez Eonica » poniedziałek, 4 wrz 2006, 00:30

Czasami człowiek nie wie, co ma robić... czasami nie widzi żadnych perspektyw na polepszenie się sytuacji... i czasami ma wrażenie że stoi między młotem a kowadłem... Nie śpi po nocach... Boi się nadejścia ranka... Zamartwia się, co przyniesie ze sobą jutro... Notorycznie nasuwa mu się na myśl pytanie: "Czy będzie lepiej czy gorzej??"... Ma dosyć ciągłej niepewności... Chce od tego uciec, ale nie może...

-------------------------------------------------------------------------------------

Właśnie teraz czuję się takim ludkiem... [smilie=weep.gif]
Eonica
Weteran

Gadu-Gadu: 6729137

Postprzez kamila » poniedziałek, 4 wrz 2006, 08:04

Dziś wstałam w kapitalnym humorze, mimo nocy nie przespanej.. :D . Trzymam kciuki za siostrę :* , będzie dobrze.. Tak jakby lżej mi [smilie=whistle.gif]

zabieram się za obowiązki i później idę odwiedzić byłą szkołe.. :)
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez barmaid » poniedziałek, 4 wrz 2006, 08:10

A sie oczywiście martwię o potomka i o to jak mu dzisiaj minie dzień w przedszkolnej dżungli... I zaznaczam, że nie lubię nawet z boku uczestniczyć w zaciekłych sporach... no nie lubię ;/ I szkoda mi lata.... i wogóle tak sobie.
barmaid
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » poniedziałek, 4 wrz 2006, 09:46

j0shu4
Moderator

Postprzez yennefer » poniedziałek, 4 wrz 2006, 13:21

no i jednak chyba dobrze zrobiłam, taka mała satysfakcja, że uzyskałam to co chciałam :oops: :D
coraz częściej sie przekonuje, że ze mnie taka mała złośnica :twisted:

no i jak to jeden sms potrafi poprawić mi nastrój...ostatnio to jest istna huśtawka, wcale bym sie nie zdziwiła, jeśli niedługo wywioza mnie do wariatkowa :twisted: :lol:
no to teraz jadę się obijać zamiast pracować hyh... no to może jakaś pizza [smilie=hmmm.gif]
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Vin » poniedziałek, 4 wrz 2006, 15:00

Vin
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark