Konsul napisał(a):Tego nie wolno tak zostawić, znany redaktor w tym mieście wypowiada się w takim stylu. To nie jest osoba prywatna. Nie znam osoby o nicku"Staszek", ale w przypadku każdej innej tak samo bym zareagował. Na to nie ma usprawiedliwienia.

Konsul napisał(a):WZT, zwasze można coś gorszego napisać, coś gorszego zrobić... Ale to jest mowa o tym co zostało napisane. Bądź obiektywny, za taki tekst, przypuszczam dałbyś komuś po ryju, tak?

Konsul napisał(a):Tego nie wolno tak zostawić, znany redaktor w tym mieście wypowiada się w takim stylu. To nie jest osoba prywatna. Nie znam osoby o nicku"Staszek", ale w przypadku każdej innej tak samo bym zareagował. Na to nie ma usprawiedliwienia.
Publikowane wiadomości są prywatnymi opiniami użytkowników. Forum.tkk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin, zawiadom nas o tym.
Flo napisał(a):Konsul napisał(a):Tego nie wolno tak zostawić, znany redaktor w tym mieście wypowiada się w takim stylu. To nie jest osoba prywatna. Nie znam osoby o nicku"Staszek", ale w przypadku każdej innej tak samo bym zareagował. Na to nie ma usprawiedliwienia.
przyganial kociol garnkowi
Niech rzuci kamieniem ten kto jest bez winy
Mialo być o dobrych uczynkach HB .By nareszcie Easy zrozumiał jaki to wielki i dobry człowiek i przestał sie czepiac.A tu sie kłótnie sie zaczęly.I co? Nikt nie moze nic dobrego powiedziec? 
Konsul napisał(a):Flo napisał(a):Konsul napisał(a):Tego nie wolno tak zostawić, znany redaktor w tym mieście wypowiada się w takim stylu. To nie jest osoba prywatna. Nie znam osoby o nicku"Staszek", ale w przypadku każdej innej tak samo bym zareagował. Na to nie ma usprawiedliwienia.
przyganial kociol garnkowi
Niech rzuci kamieniem ten kto jest bez winy
Przyznaję obraziłem Pitera z Radzikowa na forum sport, przeprosiłem jednak i w dalszym ciągu wstyd mi za to co napisałem. Ale nigdy nie "atakowałem" osób trzecich związanych z członkami forum. I nie obracaj FLO tego w żart, bo sądząc po tekście pod Twoimi postami też traktujes obrażanie najbliższej rodziny bardzo poważnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 12 gości