3 żołnierzy prezydenta

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Easy Rider » środa, 16 sie 2006, 12:14

Demurrer napisał(a):
Easy Rider napisał(a):Jak łatwo rzucać oszczerstwa będąc anonimowym stworzonkiem, prawda?

prawda.od lat to powtarzam!

Czyżbyśmy się w czymś zgadzali?[/quote]
no to był cycat z Ciebie, tylko coś mi nie pykło
Easy Rider
Terminator

Postprzez kraall » czwartek, 17 sie 2006, 08:41

Demurrer napisał(a):Smutne jest, że na takim poziomie prowadzona jest dyskusja. Ale to też pokazuje jacy ludzie (wcześniej przykład Messengera) chcą w przyszłości rządzić tym miastem.

Ciebie może coś smucić, a innych śmieszyć. Lepiej się śmiać niż płakać. Wszak śmiech to zdrowie.
Natomiast z nadwrażliwością uzębienia to najlepiej do dentysty.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » czwartek, 17 sie 2006, 08:43

kraall napisał(a):
Demurrer napisał(a):Smutne jest, że na takim poziomie prowadzona jest dyskusja. Ale to też pokazuje jacy ludzie (wcześniej przykład Messengera) chcą w przyszłości rządzić tym miastem.

Ciebie może coś smucić, a innych śmieszyć. Lepiej się śmiać niż płakać. Wszak śmiech to zdrowie.
Natomiast z nadwrażliwością uzębienia to najlepiej do dentysty.

Skoro już jesteś, to zamiast powyższych mądrości, odpowiedz na moje pytanie, zawarte w tym samym poście, co skrzętnie wykasowałeś.

Demurrer napisał(a):Jak łatwo rzucać oszczerstwa będąc anonimowym stworzonkiem, prawda?
Jako, że temat również mnie dotyczy, więc zapytuję Panie kraall:
- kogo sfaulowałem i kiedy?
- kto, ile i za co mi płaci?

Czekam.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez kraall » czwartek, 17 sie 2006, 08:50

Piszę kiedy chcę i co chcę.
Powtarzam jeszcze raz. Wszelka nadwrażliwość nadaje się do leczenia. Nie musisz pytać Tatusia - tak jest.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » czwartek, 17 sie 2006, 08:55

kraall napisał(a):Piszę kiedy chcę i co chcę.
Powtarzam jeszcze raz. Wszelka nadwrażliwość nadaje się do leczenia. Nie musisz pytać Tatusia - tak jest.

A wiesz, że w takim razie dokonałeś pomówienia?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez kraall » czwartek, 17 sie 2006, 09:02

W której mojej wypowiedzi odniosłem się wprost do Ciebie i jak piszesz pomówiłem Cię?
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » czwartek, 17 sie 2006, 09:18

kraall napisał(a):Oj, Easy Rider strzeliłeś pięknego gola i osmieliłeś się ośmieszyć trójeczkę lichych obrońców przegranego meczu. Skoszą Cię jak nic, wszak faul to ich jedyna umiejętność. W końcu za to im płacą. Jaka drużyna taki mecz.

To kogo to zdanie dotyczy? (majac na uwadze okoliczność, że temat dotczy trzech osób wymienionych przez Easiegio - w tym mnie)
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez kraall » czwartek, 17 sie 2006, 09:34

Nie odwracaj kota ogonem i nie strasz.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez abyss » czwartek, 17 sie 2006, 09:34

Czekam na przykład faulowania przeze mnie. :|
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » czwartek, 17 sie 2006, 11:24

I moim zdaniem za to należy się kraallowi ostrzeżenie. Oskarżył mnie o dwa konkretne, w/w czyny i nawet nie raczył spróbować podjąć jakiejkolwiek argumentacji na poparcie swoich oskarżeń. Tak być nie może, a przynajmniej nie powinno. Tym bardziej, że nie jestem osobą anonimową.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Konsul » czwartek, 17 sie 2006, 15:14

Ależ masz fantastyczną retorykę Panie Krall, jestem pełen podziwu.
Oj, Easy Rider strzeliłeś pięknego gola i osmieliłeś się ośmieszyć trójeczkę lichych obrońców przegranego meczu. Skoszą Cię jak nic, wszak faul to ich jedyna umiejętność. W końcu za to im płacą. Jaka drużyna taki mecz.

To dla przypomnienia i w trosce o Twoją pamieć :)
Enumeratywnie wyliczasz epitety, piszesz o płaceniu za pisanie na forum. A pytany wprost wypierasz się. Pozwolę sobie zacytować pewną myśl A. Lincolna, specjalnie dla Ciebie:
"Nikt nie ma dostatecznie dobrej pamięci, aby kłamać zawsze z powodzeniem".
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » czwartek, 17 sie 2006, 20:31

Już dobrze przyznam się. To nie z pośpiechu wszystko pomieszałem, to z nerwów. Ruszyło mnie sumienie, to powiem wszystko.To prawda Krall, jestem opłacany. Z prywatnego funduszu Pana Prezydenta, składają się na niego kosztowności opozycji i różne takie. Ale kumasz nie, każdy dyktator taki skarbczyk ma. Nie pytaj gdzie go przechowuje, bo nie wiem. Jednak ci dyktatorzy to sprytni są, wiesz. I ja właśnie zostałem wynajęty, także za pieniądze podatników ( to także Twoje, ale jaja hihihi ) do wykonywania zadań specjalnych na forum. Słuszny masz osąd, że fauluje. A jak inaczej mogę polemizować z kimś o odmiennym zdaniu, z taką zawsze argumentacją, kosa w nogi i tyle. A co tam? Równo z trawą. Takie moje zadanie. Jestem żołnierzem, ba nawet najemnikiem, i tu chylę czoła przed Ejzi Raaajderem. Ma gość pisane, jest super, te trafne analizy, zdekonspirował mnie szybciutko. Wykrył mnie, przyporządkował, od razu wiedział co i jak, geniusz jakiś. I również nie mogę zapomnieć o FLO, brawa dla człowieka. Jaka dedukcja, S. Holmes powinien kłaniać się w pas. Oczywiście, że przyszedłbym w kominiarce na spotkanie, wszak jestem profesjonalistą i nie mogę się ujawnić. Ale dodatkowe brawa dla FLO, stworzył dodatkowy synonim dla słowa żołnierz - "pachołek". Świetny przebieg analityczny myśli. Wszak żołnierz komuś służy, jest więc pachołkiem. Oj FLO, nie doceniasz siebie, rób karirę.
To mówiłem ja "Czarna Mamba" vel Konsul.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez kraall » piątek, 18 sie 2006, 09:11

Nie wiem co was tak poirytowało? Czyżby prawda?. Ona podobno bardzo boli? Wypijcie coś zimnego, albo zarzyjcie krople walerianowe. Powinno to was uspokoić.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez pluskwa » piątek, 18 sie 2006, 10:50

MOge prosić o uzupełnienie? Poproszę spis "żołnierzy" PO, SLD, Samoobrony, LPR na forum.
pluskwa
Twardziel

Postprzez Konsul » piątek, 18 sie 2006, 18:38

kraall napisał(a):Nie wiem co was tak poirytowało? Czyżby prawda?. Ona podobno bardzo boli? Wypijcie coś zimnego, albo zarzyjcie krople walerianowe. Powinno to was uspokoić.

Ależ Kralusiu masz dobre serduszko, dzięki. Bardzo cenię dobre rady, zwłaszcza takie, które są wypróbowane na osobie ich udzielającej.
No napisałem przecież, że masz rację. Jestem opłacany z tajnego konta, i dlatego ja preferuję tylko szampanskoje i kawior.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg