Demurrer napisał(a):Easy Rider napisał(a):Jak łatwo rzucać oszczerstwa będąc anonimowym stworzonkiem, prawda?
prawda.od lat to powtarzam!
Czyżbyśmy się w czymś zgadzali?[/quote]
no to był cycat z Ciebie, tylko coś mi nie pykło
Demurrer napisał(a):Easy Rider napisał(a):Jak łatwo rzucać oszczerstwa będąc anonimowym stworzonkiem, prawda?
prawda.od lat to powtarzam!
Demurrer napisał(a):Smutne jest, że na takim poziomie prowadzona jest dyskusja. Ale to też pokazuje jacy ludzie (wcześniej przykład Messengera) chcą w przyszłości rządzić tym miastem.
kraall napisał(a):Demurrer napisał(a):Smutne jest, że na takim poziomie prowadzona jest dyskusja. Ale to też pokazuje jacy ludzie (wcześniej przykład Messengera) chcą w przyszłości rządzić tym miastem.
Ciebie może coś smucić, a innych śmieszyć. Lepiej się śmiać niż płakać. Wszak śmiech to zdrowie.
Natomiast z nadwrażliwością uzębienia to najlepiej do dentysty.
Demurrer napisał(a):Jak łatwo rzucać oszczerstwa będąc anonimowym stworzonkiem, prawda?
Jako, że temat również mnie dotyczy, więc zapytuję Panie kraall:
- kogo sfaulowałem i kiedy?
- kto, ile i za co mi płaci?
kraall napisał(a):Oj, Easy Rider strzeliłeś pięknego gola i osmieliłeś się ośmieszyć trójeczkę lichych obrońców przegranego meczu. Skoszą Cię jak nic, wszak faul to ich jedyna umiejętność. W końcu za to im płacą. Jaka drużyna taki mecz.
To dla przypomnienia i w trosce o Twoją pamieć![]()
Enumeratywnie wyliczasz epitety, piszesz o płaceniu za pisanie na forum. A pytany wprost wypierasz się. Pozwolę sobie zacytować pewną myśl A. Lincolna, specjalnie dla Ciebie:
"Nikt nie ma dostatecznie dobrej pamięci, aby kłamać zawsze z powodzeniem".
kraall napisał(a):Nie wiem co was tak poirytowało? Czyżby prawda?. Ona podobno bardzo boli? Wypijcie coś zimnego, albo zarzyjcie krople walerianowe. Powinno to was uspokoić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 8 gości