Demurrer napisał(a):Stary_zgredzie, wróciłeś ? :)
Demurrer napisał(a):Chleba nie będzie ewe, ale może zostanie usprawniony system ratowania życia ludzkiego.
ewe napisał(a):P.S. Staram się zrozumieć dlaczego tak się wszyscy z tego cieszą , przecież nie został prezydentem USA ? Chyba troche przesadzacie albo to sztuczna radość
stary_zgred napisał(a):Demurrer napisał(a):Chleba nie będzie ewe, ale może zostanie usprawniony system ratowania życia ludzkiego.
Tryb przypuszczający?? No wiesz?!?! Więcej wiary w tatusia poczynania! Hyyyhyhhyyy.
Demurrer napisał(a):Jesteśmy z rodu Demurrerów, nie Demiurgów.
stary_zgred napisał(a):Demurrer napisał(a):Jesteśmy z rodu Demurrerów, nie Demiurgów.
Wybacz moją indolencję, ale słowo demurrer kojarzy mi się z jakimś formalno-prawnym kruczkiem.

Demurrer napisał(a):Zaraz tam kruczków. :P
Po prostu tryb realizowania prawa do cywilnoprawnej obrony.
A wiarę w demiurgiczną moc ludzi zostawmy innym. :)
stary_zgred napisał(a):Demurrer napisał(a):Zaraz tam kruczków.![]()
A wiarę w demiurgiczną moc ludzi zostawmy innym.
Sprawnie, jak na prawnika przystało, żonglujesz semantyką. Obstaję przy swoim, że wspomniany przez Ciebie cyt. "tryb realizowania prawa do cywilnoprawnej obrony", to nic innego jak zbiór wybiegów (jeżeli drażni Cię słowo "kruczków") formalno - prawnych. Oczywiście są inne tryby, nieprawdaż? W każdym razie wskazując ród swój i swego taty nadwyrężyłeś moją wiarę, nota bene i tak raczej skromną, w to, że tata szanowny coś osiągnie. W którymś z poprzednich postów zaznaczyłeś, że komisja, którą pan poseł kierował, złożyła sprawozdanie. A jakie są realne korzyści z prac wzmiankowanej komisji? Możesz przybliżyć forumowiczom tę stronę zagadnienia?
abyss napisał(a):Zdecydowanie większe szanse niż posłowie partii opozycyjnych,proste w swojej prostocie.
stary_zgred napisał(a):Demurrer napisał(a):Zaraz tam kruczków.![]()
A wiarę w demiurgiczną moc ludzi zostawmy innym.
Sprawnie, jak na prawnika przystało, żonglujesz semantyką. Obstaję przy swoim, że wspomniany przez Ciebie cyt. "tryb realizowania prawa do cywilnoprawnej obrony", to nic innego jak zbiór wybiegów (jeżeli drażni Cię słowo "kruczków") formalno - prawnych.
stary_zgred napisał(a):Oczywiście są inne tryby, nieprawdaż? W każdym razie wskazując ród swój i swego taty nadwyrężyłeś moją wiarę, nota bene i tak raczej skromną, w to, że tata szanowny coś osiągnie. W którymś z poprzednich postów zaznaczyłeś, że komisja, którą pan poseł kierował, złożyła sprawozdanie. A jakie są realne korzyści z prac wzmiankowanej komisji? Możesz przybliżyć forumowiczom tę stronę zagadnienia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości