Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Flo » sobota, 12 sie 2006, 18:55

wszyscy jestesmy psychicznie chorzy. Zbiorowe wyjscie do psychiatry odbedzie sie po porannym nabozenstwie. Sesja trwac bedzie godzine, kazdy powie cos o sobie i wszyscy bedzie sie adorowac i pocieszac. Pytac dlaczego nie ma okien, sciany sa miekkie i nie ma klamek.

Oobowiazko prosze zabrac 2 pary cieplych skarpetek

:twisted: :twisted: :twisted:

P.S. Strzezcie sie czyhajacych w krzakach niebezpieczenstw w postaci rozbrykanych karbowanych frytek - sa drapiezne i chrupiace rauuuuuuuuuuu
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Vin » sobota, 12 sie 2006, 21:15

strasznie smutno mi sie zrobilo
ide spac
Vin
Uzależniony

Postprzez redlovebloodgirl » sobota, 12 sie 2006, 22:11

wlasnie wrocilam z pracy...
dziub dziub zaginal..
czyli ciulowo jest :(
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Ten smutek to sie chyba udziela?

Postprzez atram » sobota, 12 sie 2006, 22:59

Ten smutek to jest chyba taki troche zaraźliwy. Może skończmy ze smutnym pisaniem- od teraz tylko WESOŁO. No bo, skoro smutek jest zaraźliwy to może RADOŚĆ też.
Fajnie byloby- masz doła to wchodzisz sobie na takie "raźne stronki" i od razu czujesz się lepiej. :lol:
atram
Coś tam napisał

Postprzez Mariol » sobota, 12 sie 2006, 23:55

szerzyć radość mówicie...
dziś to nie zabardzo możliwe...
jak tu się radować kiedy nie ma simę ochoty juz pracować ze względu na gęstą atmosferę w pracy pomiędzy pracownikami... tak gęstą, ze można byłoby kroić ją nożem...
po prostu marchewka...

Nastrój bezpłciowy... :|

P.S. :* Buziole dla wszystkich smutasów
Mariol

Postprzez kazió » niedziela, 13 sie 2006, 00:11

Suzy napisał(a):ciiii :oops: przecież tu pełna inwigilacja :wink: no ale skoro już się wydało... :roll: w takim razie oficjalnie zdradzę, że żałuję, że tak krótko udało mi się przetrzymać Cię na parkiecie... szło Ci tak dobrze :P

Coz, dziele sie prywatnym zapasem,taki mily ze mnie gosc,ale nie mozna mnie miec na wlasnosc i nie zartuj sobie z mojej koordynacji ruchowej :roll:

Doda - super ,ne ma emoty zeby wyrazic moj nastroj [smilie=punk.gif]
kazió
V.I.P

Postprzez Suzy » niedziela, 13 sie 2006, 00:57

kazió napisał(a):(...) i nie zartuj sobie z mojej koordynacji ruchowej :roll: (...)

jak to "nie żartuj" :| ja osobiście byłam pod wrażeniem :oops: :wink:

Ps. mam nadzieję, że drżący głos i dygoczące dłonie to jednak mimo wszystko wynik alkoholu i innych takich :? bo inaczej zacznę się o siebie martwić :wstyd:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez Suzy » niedziela, 13 sie 2006, 09:17

... nawet moja podświadomość jest przeciwko mnie... :? ... tak ciekawych scenariuszy na sen nawet sama bym nie wymyśliła .... :shock: i do tego po nocy czuję się bardzej zmęczona niż przed pójściem spać... :wstyd: paranoja... 8)
Suzy
Gwiazdor

Postprzez Agunia » niedziela, 13 sie 2006, 09:38

eee :P doo*a :P
nie chce mi się nic :P, a jeszcze dziś znów musiałam wstać o 5:25 :|
poza tym już od 2-3 miesięcy zbieram się, żeby kupic odtwarzacz mp3 i dalej mi coś kiepsko to idzie :P niech ktoś wybierze go za mnie i najlepiej zapłaci :twisted:

pozdrowienia z drugiej strony monitora
Agunia
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 4081021

Postprzez Flo » niedziela, 13 sie 2006, 11:24

- Zniszcze Cie!! - rzekla karbowana frytka do drugiej karbowanej frytki
- mnie za co? - odbaknela frytka rowniez karbowana nizszego wrostu
- nie Ciebie idiotko, jego zniszcze - wypalila ze zdenerwowania agresywna karbowana frytka udajac sie pospiesznie do piekarnika by sie troszke zarumienic

CDN
Flo
Arcymistrz

Postprzez kazió » niedziela, 13 sie 2006, 12:59

pastor napisał(a):I ruszył przed siebię, walcząc z przeciwnościami losu i z okrutnym wyczerpaniem. Grymas zaciętości na twarzy rysował się co raz bardziej, powiększając już i tak ogromne zmarszczki. Nie podda się, jeszcze chwila. Droga była pełna przeszkód i zakretów, które w jego stanie były ciężkie do przebycia. Nieznośny gwizd w uszach, nieznośny gwizd w głowie, rozsadzał wszystkie jego myśli. "Nie dobrne do końca" walczyło z "Nie poddawaj się [beeep]!". Zostało pięć metrów, już widział tą parę, która zaczęła przysłaniać mu cały świat jak i najważniejszy obiekt.
Była nieznośnie gorąca. Pot pojawił mu się na twarzy. Wyciągnął rękę, przekręcił kurek, gwizd ucichł, szybkim ruchem złapał czajnik i zalał kawę. Uśmiech rysował mu się na twarzy, kiedy zaciągnął się tym aromatem, który przypominał mu dzieciństwo i każdy poranek, keidy musiał wstawać do szkoły, a kanapki już leżały na stole. "To mnie postawi na nogi" - pomyślał i siadając na taborecie oddał się w błogie objęcia Morfeusza... :twisted: :twisted: :twisted:

ty to jestes swir Pastorze :?
stoje na balkonie i sie zastanawiam ...przeciez sie umawialem na plaze,czemu jeszcze nie dzwonia po mnie ,heh, jakos nie zwrocilem uwagi na "deszczu stroogi" :roll:
kazió
V.I.P

Postprzez Didi » niedziela, 13 sie 2006, 13:20

nocka rewelacja, dzien niestety gorszy :./ i do tego katar :/
Didi
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark