-=KaMsOn=- napisał(a):Moja znajoma nie zdala egzminu na prawko bo jakis mlody palant jej przed kolami na jezdnie wyskoczyl bo mu sie nie chcialo na pasach przejerzdzac:/
ależ na pasach nie mozna przejeżdżać
propet napisał(a):czepiacie sie rozwrzystów ze jezdza jak szaleni, fakt czasami tak jest, ale trzeba takze zwrócic uwagę na bezmyslnośc dorosłych, jadąc promenadą albo dalej w kierunku podczela, rodzicie sączą sobie piwko a male dzieci wbiegają nagle na sciezki dla rowerów, i co kogo w tedy wina... ? rowerzysty ze jechal za szybko czy rodziców ze nie upilnowali....
ewe napisał(a):propet napisał(a):czepiacie sie rozwrzystów ze jezdza jak szaleni, fakt czasami tak jest, ale trzeba takze zwrócic uwagę na bezmyslnośc dorosłych, jadąc promenadą albo dalej w kierunku podczela, rodzicie sączą sobie piwko a male dzieci wbiegają nagle na sciezki dla rowerów, i co kogo w tedy wina... ? rowerzysty ze jechal za szybko czy rodziców ze nie upilnowali....
Debila ,który jechał za szybko rowerem . Można ich zaobserwowac szczególnie na promenadzie , ścieżce wzdłuż alei spacerowej ....
a z resztą jak ktos juz jeździ na rowerze to chyba raczey 5 km/h nie jedzie, rownie dobrze móglby isc sobieja dziś zostałam narażona..ewe napisał(a):(...) to jest niestety narażanie ludzi
no i [beeep] musiałam zejść z drogi dla pieszych i przejść na drogę dla rowerzystów ![guns [smilie=guns.gif]](./images/smilies/guns.gif)
ewe napisał(a): W ogóle uważam ,że w sezonie letnim ta wyznaczona ścieżka rowerowa w pasie nadmorskim przy alei spacerowej powinna byc dla rowerów zamknięta, bo to jest niestety narażanie ludzi .
Sam też jeżdżę , ale wybieram trasy za miasto, tam można podkręcić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 14 gości