j0shu4 napisał(a):szkoda mi ciebie
Czy mogę prosić o rozwinięcie tej mysli?
monika n-k napisał(a):Roman napisał(a):modlitwa o nawrócenie Żydów - jak dla mnie niefajne
co do partii - zastanów się co sądzisz o Niemcach, Kościele katolickim i "okrągłym stole" i wtedy raczej będziesz mieć jasność, co do swoich preferencji
albo postaw na jakieś biopaliwa i Samoobrona czy PSL wezmą Cię w ciemno
Wiec tak.Niemcy jak niemcy są różni tak jak i Polacy i wcale nie chce sie zapisywać do niemieckiej partii tylko Polskiej (o ile jakaś mnie przyjmie).
W kościele katolickim najbardziej lubie zabytkowe kościoły i JPII.
Okragły stół to troche nie czaje
Biopaliwa też nie bo jezdze na bezynie95
Samoobrona to zdaje sie , ze rolnicy
w ciemno Ibisz
mam 165cm
Prosze o poważne i zrozumiałe wypowiedzi
Mario napisał(a):j0shu4 - za co dokładnie dałeś bana Saunierowi? Próbuje jakoś doszukać się propagowania faszyzmu, ale nie mogę.
Czasami jest tak, że polityczna poprawność odbiera rozum, a na usłyszane słowo ŻYD krew się w żyłach zatrzymuje a mózg doszukuje się osaczających nazistów ze sfastyką na ramieniu.
Więc nie ośmieszaj się i odblokuj konto Saunierowi, bo ze swobodnej rozmowy o partiach politycznych robisz z tego tematu indeks partii zakazanych.
Nie wszyscy tutaj są lewakami, a lekki skręt w strony narodowe nie zawsze musi się kończyć obozami koncentracyjnymi.
padalec_ napisał(a):Sauniere nie jest pierwszą ofiarą moderatora prymitywisty (w pozytywnym tego słowa znaczeniu).
WZT napisał(a):monika n-k napisał(a)::shock:![]()
Monika i jak wybralas juz jakas partie polityczna/ugrupowanie????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości