). Ogólnie - całkiem dobra zabawa, tylko przez ostatnie pół godziny szczególnie dotkliwie odczuwałam już (nie)wygodę foteli w naszym kołobrzeskim kinie 
). Ogólnie - całkiem dobra zabawa, tylko przez ostatnie pół godziny szczególnie dotkliwie odczuwałam już (nie)wygodę foteli w naszym kołobrzeskim kinie 
yennefer napisał(a):wczoraj byłam na Piratach z Karaibów. Oryginalna nie bede i też napiszę, że film był zabawny, owszem, tyle że pierwsza część zdecydowanie bardziej mi się podobała. No ale wiadomo jak jest z sequelami - ich jakość pozostawia wiele do życzenia. Niemniej film cały czas śmieszy, sporo naprawdę fajnych, komicznych sytuacji (zwłaszcza wyspa z tubylcami czy pojedynek w pędzącym kole, nie mówiąc o postaci Jacka Sparrowa, bo Deep jak zwykle był świetny). Ogólnie - całkiem dobra zabawa, tylko przez ostatnie pół godziny szczególnie dotkliwie odczuwałam już (nie)wygodę foteli w naszym kołobrzeskim kinie
Flo napisał(a):DEPP![]()
Nie czepiam sie, tyko poprawiam, z szacunku dla swietnego aktora
aczkolwiek jest to oczywiście literówka z rozpędu.
Polecam ten film zdecydowanie.
A ja dzisiaj mam nastrój na film, ktory widziałam już setki razy... i nie przesadzam z liczbą...
![mml [smilie=mml.gif]](./images/smilies/mml.gif)
Tisaja napisał(a)::oops: A ja dzisiaj mam nastrój na film, ktory widziałam już setki razy... i nie przesadzam z liczbą...![]()
Ten film,to jak Madonna i George Michael- niezniszczalny i nigdy mi sie nie znudzi![]()
![]()
Czyli włączam "Dirty Dancing"![]()

Suzy napisał(a):25 godzina reż. Spike Lee
... film o facecie który ma 25 godzin aby pozamykać swoje sprawy ... poukładać życie... pożegnać z przyjaciółmi i dziewczyną i następnego dnia stawić się do więzienia aby odsiedzieć 7 lat...
...hym... film wciągający... świetna obsada (min. Edward Norton, Barry Pepper)... no i to zakończenie ... eh... napiszę w skrócie tylko tyle, że warto go zobaczyć...
a powalający cyctat :
"... i opowiesz kiedyś na starość o tym wszystkim swojej rodzinie... zaznaczając jak niewiele brakowało, by to wszystko stracić..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości