BLAaa napisał(a):??
Zawsze była kasa na port, bo zwyczaj jest taki, że rozpoczetych inwestycji nie można przerwać. Te czasy daj Panie Boże minęly bezpowrotnie.
abyss napisał(a):Brawa dla ministra Wiecheckiego,posła Hoca, prezydenta Bieńkowskiego i Roberta Żłobńskiego-jest kasa na port!!!!!!!!!!!!.To jest aktywność.

Demurrer napisał(a):Tyle tylko, że rząd Belki zmniejszył kasę na nasz port do kwoty która oznaczała, wstrzymanie inwestycji. Dobrze o tym wiesz. Tylko dzięki interwencji poselskiej udało się uzyskać pieniądze gwarantujące kontynuację inwestycji.
BLAaa napisał(a):Demurrer napisał(a):Tyle tylko, że rząd Belki zmniejszył kasę na nasz port do kwoty która oznaczała, wstrzymanie inwestycji. Dobrze o tym wiesz. Tylko dzięki interwencji poselskiej udało się uzyskać pieniądze gwarantujące kontynuację inwestycji.
Akurat w temacie przebudowy wejścia do portu i sposobu pozyskiwania kasy na te inwestycje mam duża wiedze. Praktycznie rok w rok były problemy z kasą i nagle znajdowala sie w tzw. rezerwie własciwego ministra.
Interwencje poselska w tej sprawie traktuję jako parlamentarny koloryt, bez względu na to kto interweniował. W "tym" ministerstwie, w sprawie kasy na przebudowę wejścia do portu najwięcej do powiedzenia miał wówczas dyrektor jednego z departamentów. I tak na prawde, to jego interwencja spowodowała, że kasa wypłyneła na wierzch.
Oczywiście posłowie robia swoje i w zdecydowanej większości spraw, którymi sie zajmują, nie mam do nich większych uwag.

BLAaa napisał(a):Demurrer napisał(a):Tyle tylko, że rząd Belki zmniejszył kasę na nasz port do kwoty która oznaczała, wstrzymanie inwestycji. Dobrze o tym wiesz. Tylko dzięki interwencji poselskiej udało się uzyskać pieniądze gwarantujące kontynuację inwestycji.
Akurat w temacie przebudowy wejścia do portu i sposobu pozyskiwania kasy na te inwestycje mam duża wiedze. Praktycznie rok w rok były problemy z kasą i nagle znajdowala sie w tzw. rezerwie własciwego ministra.
Interwencje poselska w tej sprawie traktuję jako parlamentarny koloryt, bez względu na to kto interweniował. W "tym" ministerstwie, w sprawie kasy na przebudowę wejścia do portu najwięcej do powiedzenia miał wówczas dyrektor jednego z departamentów. I tak na prawde, to jego interwencja spowodowała, że kasa wypłyneła na wierzch.
Oczywiście posłowie robia swoje i w zdecydowanej większości spraw, którymi sie zajmują, nie mam do nich większych uwag.
Messenger napisał(a):abyss napisał(a):Brawa dla ministra Wiecheckiego,posła Hoca, prezydenta Bieńkowskiego i Roberta Żłobńskiego-jest kasa na port!!!!!!!!!!!!.To jest aktywność.
Typowe dla was jest to, że już posła Karpiniuka nie wymieniłeś. A to właśnie on wychwycił, to że w projekcie budżetu nie było pieniędzy na port. Ale tak jest, brawa dla wszystkich wymienionych, napracowali sie jak trza.![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości