przepisali z portalu Gazety, nawet sformułowania te same. Siorki ale anarchista to chyba nie złodziej, bo zapomnieli podpisać że to nie ich informacjaWZT napisał(a):przed chwial przegladalem CIA i cos takiego znalazlem:
zrodelko :
http://cia.bzzz.net/kontrola_represyjne ... zie_techno

W tamtym roku zdecydowanie mniej było jazdowiczo-gwizdkowiczów, rękawiczków i innych gadżeciarzy...slonkokg napisał(a):A jakie stroje były w tym roku dżezi, prócz kapeluszy ala "kałboj"?
Wczoraj wieczorem byłam pod parasolami Żywca. Trwało jeszcze "after party". Dalej chlali i widac było nacpanych. Muza była ok, lubie sobie takiej posłuchac, ale jak patrzyłam na tych facetów, którzy kompletnie nie potrafili sie ruszac, na te babki, którym wystawały i falowały na wszystkie strony pośladki i mezczyzn rzucających dla zabawy dziewuchami po plazy [taka zabawa ala zapasy], no i inne szczegóły, to sobie myślałam różne rzeczy. Zastanawia mnie jeszcze fakt, skąd ci młodzi ludzie mają tyle kasy?Serio, takiego skupiska tak bogatej młodzieży, w samych markowych ciuchach, poobwieszanych złotem i jeżdzących takimi furasiami to ja nie widziałam ... Moi rówieśnicy ... a ja sie zastanawiam jak zrobić, zeby mi wypłata starczyła do końca miesiąca heh
Tez widziałem takie auta, że aż zrobiłem karpia ze zdziwienia...

to moża było sobie popatrzyc
no ale nic chyba nie przebije stroju, ktory opisywal mi znajomy: koleś ubrany był w futerko - w środku lata
z krótkim rękawkiem, do tego same gacie bardzo wykrojone oraz...kozaczki, również obszyte futerkiem
masakra...chciałabym to zobaczyć 
BLAaa napisał(a):Ta muza rozsadza mi łeb, ale jak jeszcze skacze kołomnie gościu i gwiżdże na gwizdku sedziowskim, to mam ochotę mu dać w łeb.
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości