Konsul napisał(a):Agunia napisał(a):Roman napisał(a):musisz biec do notariusza
to kosztuje 7,32 zł
ja pier****
kur**cy można dostać![]()
a na te piep****e uczelnie dodzwonić się nie można, żeby czegokolwiek się dowiedzieć
A propos przypomniał mi się dowcip, w sam raz adekwatny do tej sytuacji ( przepraszam za jedno ze słów, ale z racji kolorytu poniższego jest niezbędne ):
Przychodzi baba ze studentem w dupie ( sorki:) ), a na to lekarz:
- co Pani jest?
- Dziekanat.
Roman napisał(a):WZT napisał(a):Roman napisał(a):jest ktoś zainteresowany studiami w Toruniu?
jaki kierunek jaki tryb oraz stopien?
politologia stacjonarna I-go stopnia
Demurrer napisał(a):Roman napisał(a):WZT napisał(a):Roman napisał(a):jest ktoś zainteresowany studiami w Toruniu?
jaki kierunek jaki tryb oraz stopien?
politologia stacjonarna I-go stopnia
Czyli wylęgarnia bezrobotnych. Odpuść Roman.
i dobrze nazwane -wylegarnia bezrobotnych, po politologi to jest 1 % ze znajdziesz prace w tym zawodzie,-pozatym na Uniwersytecie Gdanskim ten kierunek nazywa sie dokladnie"wydzial gier i zabaw "
wiec , moze lepiej zastanowic sie nad czyms innym, no chyba ze naprawde cie interesuje polityka i jestes wybitnie pragnacym wiedzy...moi wspolokatorzy studiowali politologie- hehe zapytalam kiedys jednego co to jest za minister i czego dokonal" a on zaczal sie smiac....magister 
WZT napisał(a):
to zalezy jesli chlopak sie gdzies zaczepi to bedzie z tego zyl.... a dlaczego tak sadzisz ze to jest wylegarnia bezrobotnych???? Lepiej zeby chlopak gdzies poszedl na studia i posiedzial przez 3 lata niz nic nie robil....
Demurrer napisał(a):WZT napisał(a):
to zalezy jesli chlopak sie gdzies zaczepi to bedzie z tego zyl.... a dlaczego tak sadzisz ze to jest wylegarnia bezrobotnych???? Lepiej zeby chlopak gdzies poszedl na studia i posiedzial przez 3 lata niz nic nie robil....

WZT napisał(a):
to zalerzy jak chlopak sie ustawi.... studiuje podbny kierunek i mam znajomego ktory pisze artykuly do malo znanych gazet o dosc specjalnej tematyce (np. Phalanx) i jeszcze dziala dfosc preznie w roznych organizacjach z tzw. kregu tozsamosciowej .... wiec jesli jestes obrotny to sie zachaczysz.... z tego co pamietam tochyba dlugoimmienny jest tez po politologi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 12 gości