Matura 2006

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Elfik » wtorek, 18 lip 2006, 19:32

Eh, dziekanat to osobny temat rzeka... Jak człowiek postudiuje to już nic go nie zdziwi. Sama mogłabym książkę na podstawie doświadwiadzczeń i obserwacji napisać :wink:
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Sylwia » środa, 19 lip 2006, 14:33

Konsul napisał(a):
Agunia napisał(a):
Roman napisał(a):musisz biec do notariusza

to kosztuje 7,32 zł

ja pier****
kur**cy można dostać :evil:
a na te piep****e uczelnie dodzwonić się nie można, żeby czegokolwiek się dowiedzieć :evil:

A propos przypomniał mi się dowcip, w sam raz adekwatny do tej sytuacji ( przepraszam za jedno ze słów, ale z racji kolorytu poniższego jest niezbędne ):
Przychodzi baba ze studentem w dupie ( sorki:) ), a na to lekarz:
- co Pani jest?
- Dziekanat.

:lol: :lol: :lol:

(niestety taka prawda...)
Sylwia
V.I.P

Postprzez Roman » czwartek, 20 lip 2006, 20:47

jest ktoś zainteresowany studiami w Toruniu?
Roman
Mieszka tu

Postprzez Roman » czwartek, 20 lip 2006, 22:32

WZT napisał(a):
Roman napisał(a):jest ktoś zainteresowany studiami w Toruniu?

jaki kierunek jaki tryb oraz stopien?

politologia stacjonarna I-go stopnia
Roman
Mieszka tu

Postprzez Demurrer » piątek, 21 lip 2006, 06:59

Roman napisał(a):
WZT napisał(a):

Czyli wylęgarnia bezrobotnych. Odpuść Roman.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Agnes » piątek, 21 lip 2006, 10:32

Demurrer napisał(a):
Roman napisał(a):
WZT napisał(a):

Czyli wylęgarnia bezrobotnych. Odpuść Roman.

zgadzam sie :) i dobrze nazwane -wylegarnia bezrobotnych, po politologi to jest 1 % ze znajdziesz prace w tym zawodzie,-pozatym na Uniwersytecie Gdanskim ten kierunek nazywa sie dokladnie"wydzial gier i zabaw " :P wiec , moze lepiej zastanowic sie nad czyms innym, no chyba ze naprawde cie interesuje polityka i jestes wybitnie pragnacym wiedzy...moi wspolokatorzy studiowali politologie- hehe zapytalam kiedys jednego co to jest za minister i czego dokonal" a on zaczal sie smiac....magister :help:
Agnes
Dyskutant

Postprzez Demurrer » piątek, 21 lip 2006, 10:35

WZT napisał(a):
to zalezy jesli chlopak sie gdzies zaczepi to bedzie z tego zyl.... a dlaczego tak sadzisz ze to jest wylegarnia bezrobotnych???? Lepiej zeby chlopak gdzies poszedl na studia i posiedzial przez 3 lata niz nic nie robil....

Dlaczego stawiasz taką bezsensowną alternatywę? Czy ja gdzieś napisałem, że zalecam siedzenie w domu?

Z tego co wyczytałem, to Roman ma niezłe wyniki z matury. Niech więc lepiej poszuka kierunku który będzie bardziej perspektywiczny, chodź wiem że ciężko taki wskazać. Politologa w każdym razie należy, w mojej ocenie, do najmniej perspektywicznych. Zresztą jaką pracę po niej widzisz?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Agnes » piątek, 21 lip 2006, 10:37

Demurrer napisał(a):
WZT napisał(a):
to zalezy jesli chlopak sie gdzies zaczepi to bedzie z tego zyl.... a dlaczego tak sadzisz ze to jest wylegarnia bezrobotnych???? Lepiej zeby chlopak gdzies poszedl na studia i posiedzial przez 3 lata niz nic nie robil....

Dlaczego stawiasz taką bezsensowną alternatywę? Czy ja gdzieś napisałem, że zalecam siedzenie w domu?

Z tego co wyczytałem, to Roman ma niezłe wyniki z matury. Niech więc lepiej poszuka kierunku który będzie bardziej perspektywiczny, chodź wiem że ciężko taki wskazać. Politologa w każdym razie należy, w mojej ocenie, do najmniej perspektywicznych. Zresztą jaką pracę po niej widzisz?[/quotemozna zaciagnac sie do jakiejs parti i dzialac...hmm ale z tego co widac w rzadzie , to wyksztalcenia nie trzeba do tego miec :|
Agnes
Dyskutant

Postprzez Demurrer » piątek, 21 lip 2006, 10:39

A co po politologii w rządzie zdziałasz? Specjalista od czego? Od teorii doktryn polityczno-prawnych?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » piątek, 21 lip 2006, 10:42

WZT napisał(a):

to zalerzy jak chlopak sie ustawi.... studiuje podbny kierunek i mam znajomego ktory pisze artykuly do malo znanych gazet o dosc specjalnej tematyce (np. Phalanx) i jeszcze dziala dfosc preznie w roznych organizacjach z tzw. kregu tozsamosciowej .... wiec jesli jestes obrotny to sie zachaczysz.... z tego co pamietam tochyba dlugoimmienny jest tez po politologi...

Ale czy praca Długiego wynika z okoliczności, że studiuje politologię? Mógłby studiować astronomię, a i tak robiłby to co robi. Tak samo ten Twój kumpel, to czy gdyby studiował inny kierunek to nie mógłby pisać w gazetach?

Co Ci da politologia, czego nie wyczytasz w bibliotece?
Demurrer
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark