Mundial 2006

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez kazió » poniedziałek, 10 lip 2006, 13:59

Flo_ napisał(a):Zidane jest zawodowcem, jakby kazdy lal w morde na boisku to w kazdym meczu byloby mordobicie. A kto udowodni Materacowi ze cos powiedzial? :lol: Pewnie pojechal go rowno, ale takie sytuacje zalatwia sie inaczej, to nie podworko

1 morda mu sie nie zamykala
2 jest zawodowcem ale i czlowiekiem ;) kazdy ma granice wytrzymalosci jak juz mowilem, Zidane tez,takie sytuacje nie zdarzaja mu sie czesto
3 powiedz jak sie je zalatwia, skoro sam napisales ze mu sie nie udowodni ze cos powiedzial ?

nie znaczy to ze pochwalam takie zachowanie,ale sadze ze nie znalezlismy sie w jego sytuacji, dlatego nie powinnismy sie tak oscentacyjnie oburzac,tyle.
kazió
V.I.P

Postprzez Flo_ » poniedziałek, 10 lip 2006, 14:05

konkretnych slow mu niwe udowodnia, jedynie prowokacje. Sa powtorki i na pewono widac ze Materac go pojechal.

Ale zlitujcie sie, kazdy taki wybryk potepiam. I Figo tam zrobil i Zidane i kilka akcji z meczu Portugalia - Holandia.

Wstyd wynosic na boisko flage Fair Play

Na pewno Zidane spotykal sie wielokrotnie z szykanami, jak i wielu innych pilkarzy. I wiedza ze nie mozna sie lac bo sa za to dyskwalifikacje. Moze po prostu bylo mu wszystko jedno? Przeciez dyskwalifikacji nie dostanie, bo zakonczyl kariere. A kara finansowa to dla niego betka
Flo_

Postprzez Flo_ » poniedziałek, 10 lip 2006, 14:17

to prawda, slizgali sie, Szwajcaria prawie ich skuła. Jedyny dobry mecz Francuzikow to mecz z Brazylia, chwala im za wygrana z Kanarami, ale nic poza tym
Flo_

Postprzez kazió » poniedziałek, 10 lip 2006, 16:12

heh...ciekawe czy Zizu wie ze ptaku sie na nim zawiodl, pewnie to on teraz najglosniej placze,a tak powaznie, ludzie stworzyli z niego niewiadomo kogo gosc poprostu gra dobrze w pile, wy sie nigdy nie denerwujecie i nigdy was nie ponosi, ale koniec z tym, nie obchodzi mnie to tak bardzo, jak to moze tutaj wygladac. Pastor pewnie nawet meczu nie widziales :)
kazió
V.I.P

Postprzez Konsul » poniedziałek, 10 lip 2006, 16:16

A niech sobie francuzi płaczą, na pewno oni by nie płakali za nami. Ale uwaga nadchodzi nowa "holenderska" miotła do nas. Myślicie, że coś chłop powalczy z naszymi układami PZPN-em?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » poniedziałek, 10 lip 2006, 17:06

Mam pytanie. Interesuje się ktoś "bukmacherstwem"? Mś za nami, już niedługo ruszają ligi i okazja do podreperowania konta.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Flo_ » poniedziałek, 10 lip 2006, 17:08

Konsul napisał(a):Mam pytanie. Interesuje się ktoś "bukmacherstwem"? Mś za nami, już niedługo ruszają ligi i okazja do podreperowania konta.

ja sie interesuje, ale tylko na necie, naziemni zdzieraja - expekt i betandwin - tam siedze :)
Flo_

Postprzez Konsul » poniedziałek, 10 lip 2006, 17:12

Ja też polecam expekta, generalnie trzeba uważać, nie wszyscy chętnie wypłacają kaskę. U buków w necie dobry sposób to gra na zakłady live. A co sądzicie o różnych "fantastycznych" systemach?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Flo_ » poniedziałek, 10 lip 2006, 17:26

nie ma fantastycznych systemow, w expekcie mozna grac w ciemno, kasa zawsze jest. Kiedys sie pomylili i wyslali mi 50zl na moje konto bankowe, potem napisali ze chcieliby je odzyskac bo nastapila pomylka. Oddalem im je a oni wtedy dokladnie ta sume za uczciwosc dali mi na konto w expekcie :)
Flo_

Postprzez Konsul » poniedziałek, 10 lip 2006, 17:29

A może spróbować zagrać na takie drużyny jak: Chelsea, PSV, Porto, Anderlecht, Bayern itp. kiedy grają na wyjazdach. Są to mocne drużyny i w całym sezonie niejedne 3 pkt gospodarzom odbiorą. Taka lekka progresja.
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark