ewe napisał(a):Palacz napisał(a):Ja mam pomysł. Może uzbierajmy podpisy pod petycją o wykształceniu polityków . Tzn , że muszą mieć wykształcenie min wyższe. I ciekawe co wtedy się stanieJa tego nie rozumie dlaczego garstka moherowych babć i innych temu podobnych ma mi wybierać droge życiowom. I co to ma być armia zawodowa?? Przecież wiadomo , że broń jest tak zrobiona żeby mogły jej używać dzieci . To po co ja tam mam iść
Pić i słuchać jakiegoś burka kaprala. A takiego wała . Tyle mnie zobaczom . Przecież to znowu spowoduje wyjazdy za granice i co najgorsze młodzież nie będzie chciała przynajmniej jakaś część iść na studja . Koniec ogulniaka itp . i nara Polsko. Dlatego jestem zażartym przeciwnikiem byłego układu Uw i Solidarności. Ale przecież mamy demokracje. Najbardziej rozwala mnie fakt , że pisowcowi naplujesz na tważ a on i tak powie , że deszcz pada . RPis NIE
!!
A dlaczego inni mają za ciebie się męczyć. Nie jest to wiele , też mógłbyś coś dla tego kraju zrobić. I przy okazji może poduczą Cię ortografii.
Sorry, ale co ten kraj robi dla swoich obywateli
Robi tyle, że Kazimierz Zadowolony jeździ po świecie i skamle o otwarcie zagranicznych rynków pracy dla Polaków. Potem jest jednocześnie zadowolony i zmartwiony. Martwi się, że młodzi ludzie wyjeżdżają za granicę (sam prosi o otwarcie rynków pracy) i jednocześnie cieszy się, że bezrobocie maleje.
I ewe, nie wytykaj innym ortografów. Nie pisze się ździwiony tylko zdziwiony.
P.S. To pisałem ja. Kolejny facet z układami w WKU. I symulant. Przeniesiony po studiach do rezerwy.

!!