Pan prezydent odbiera ludziom nadzieję???
Nie wierzę to nikczemna potwarz buehehehe
ewe napisał(a):Nie zgadzam się . Jak widzimy ,w Kołobrzegu /z ograniczonym terenem na rozbudowę /trochę tych mieszkań oddano i w porównaniu jak jest w Polsce ,to pod tym względem u nas jest super. A może "tym czekającym na mieszkanka" nie należy się taki wysoki standard ,może mieszkania ,które oddaje się komuś za darmo powinny mieć standard obniżony, bardziej poza atrakcyjnymi terenami. Za dużo tego dawania za darmo ,choć są oczywiście sytuacje wyjątkowe.
ewe napisał(a):Darowanemu koniowi nie zagląda się w gębe.
Nie jestem zwolennikiem rozdawania mieszkań za darmo gdy ludzie po szpitalach nie mają za co się leczyć . Mieszkania komunalne powinny być o bardzo okrojonym standardzie . Nie dosc , że darmowe to jeszcze jakie wymagania.
Chyba też zapiszę się w kolejkę na mieszkanie za darmo ,a swoje sprzedam .
ewe napisał(a):VIN -Mogą mieszkać w barakach /ze wspólną łazienką /albo tak jak do tej pory mieszka wielu na wsi i nie przychodzi im do głowy żądać od gminy wybudowania im łazienki .Przejedź się na wieś to zobaczysz jak mieszkają ludzie ,ale nie do Budzistowa tylko na południe.
Więc nie opowiadajcie bzdur o odbieraniu nadziei .
Achaja napisał(a):ewe napisał(a):Darowanemu koniowi nie zagląda się w gębe.
Nie jestem zwolennikiem rozdawania mieszkań za darmo gdy ludzie po szpitalach nie mają za co się leczyć . Mieszkania komunalne powinny być o bardzo okrojonym standardzie . Nie dosc , że darmowe to jeszcze jakie wymagania.
Chyba też zapiszę się w kolejkę na mieszkanie za darmo ,a swoje sprzedam .
Wiesz, co ewe, teraz już przegiąłeś… chyba brak ci pewnego organu, który jest potocznie wiązany z naszymi uczuciami…
Nigdy nikomu nie życzę źle, ale… ciekawe, co byś mówił gdyby ciebie życie potraktowało brutalnie…

barmaid napisał(a):A ja widziałam stan pewnego budynku oddanego ludziom....Koszmar...dostali i zniszczyli.Zdewastowana winda, klatka schodowa w opłakanym stanie, wszystko ładne, nowiutkie tylko się cieszyć.Ale za darmo, więc trzeba zniszczyć

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości