Easy - tchórz?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez kraall » środa, 28 cze 2006, 10:11

Ciekawy to standard - nieważne kto tylko komu się przy.....a. Nie chcę być nudny ale warto pamiętać, co pan redaktor i pan H.B. wygadywali w programach tego pierwszego jekieś cztery lata temu i przeciwko komu. Może nie wszyscy to pamiętają ale niektórzy tak.Tak więc kwestie moralne zostawmy na boku, jak i poczciwe pieski. To, że szczekają nie wstrzymuje karawany. Wręcz przeciwnie - jedzie dalej. Czego się boisz? Myślisz, że jeden ratlerek was zatrzyma? Wg mnie robi wam niezasłużoną reklamę.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » środa, 28 cze 2006, 10:21

kraall napisał(a):Ciekawy to standard - nieważne kto tylko komu się przy.....a. Nie chcę być nudny ale warto pamiętać, co pan redaktor i pan H.B. wygadywali w programach tego pierwszego jekieś cztery lata temu i przeciwko komu. .

Co wygadywali?

Mówili coś o połykaniu przez kogoś wydzielin męskiego organizmu, (że się tak wyrażę, aby nie dostać ostrzeżenia).
Mówili o tym, że ktoś z imienia i nazwiska wymieniony przez Easiego zaspokaja czyjeś potrzeby oralne? (znowu eufemizm)
Mówili że ktoś na kogoś defekuje?
Mówili o szczegółach z życia członków czyjejś rodziny?

Proszę o cytaty, bo rozumiem, że porównujesz poziom wypowiedzi Easiego z wypowiedziami Prezydenta na antenie radyjka.
Czekam
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez kraall » środa, 28 cze 2006, 10:37

Ja nikogo z nikim nie porównuje. Powstrzymaj się od takich insynuacji. W przeciwieństwie do Ciebie ja nie jestem po żadnej stronie. I ostatnia uwaga. Nie bądź taki leniwy i jak chcesz się czegoś dowiedzieć to rusz tyłek i poszukaj. Ta Twoja maniera - proszę o dowody, kto to powiedzieł itp. - przynajmniej mnie do łez rozbawia. To nie sala sądowa - to forum tkk Kołobrzeg.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » środa, 28 cze 2006, 10:43

kraall napisał(a): . Nie bądź taki leniwy i jak chcesz się czegoś dowiedzieć to rusz tyłek i poszukaj. Ta Twoja maniera - proszę o dowody, kto to powiedzieł itp. - przynajmniej mnie do łez rozbawia. To nie sala sądowa - to forum tkk Kołobrzeg.

A ja sądzę, że bardziej zabawne jest bycie tak namiętnie gołosłownym i paplanie żwawo dopóki ktoś nie zapyta o konkrety. A gdy takie pytanie padnie, to następuje obrót na małej nóżce i wycofanie się na bezpieczne pozycje niby obiektywnego obserwatora. To jest dopiero śmieszne, aczkolwiek typowe dla ratlerków, w szczególności tych anonimowych. :)
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez kraall » środa, 28 cze 2006, 13:14

Twoja retoryka rodem z jedynie słusznych sfer nie przekracza, jakbyś zapewne chciał, koronnego argumentu właściwego dla sloganu: A u was biją Murzynów.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » czwartek, 29 cze 2006, 17:08

Prezydent mnie troszku zaskoczył... Zapowiedział dziś w ZBLIŻENIACH, że to nie on pozywa Easy'ego, tylko jego małżonka.
Słuszne pytanie zadał redaktor B. Ja się z nim zgadzam: dlaczego prezydent zwołał tę konferencję w Urzędzie Miejskim? Ktos juz pytał, dlaczego w godzinach pracy? O co w ogóle chodzi? Można się pogubić.

O co cho?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez kraall » czwartek, 29 cze 2006, 18:21

Istotnie, chyba cały Kołobrzeg słyszał, jak prezydent na konferencji prasowej oznajmił, że pozywa dziennikarza, tkk Kołobrzeg i redaktora do sądu. Natomiast okazuje się teraz, że nie prezydent pozywa, ale jego szanowna małżonka i nie tkk, i nie dziennikarza, ale tylko redaktora, a ona jest osobą prywatną i on nie będzie się w tej sprawie wypowiadał.

Szanowny Demurrerze - jak to cud zjawisko nazwiesz? Czy starczy Ci odwadi i nazwiesz to tchórzostwem?
Czy nie sądzisz, że wobec takiego zwrotu w sprawie, mamy do czynienia ze zjawiskiem nepotyzmu?
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Demurrer » czwartek, 29 cze 2006, 18:25

kraall napisał(a):Istotnie, chyba cały Kołobrzeg słyszał, jak prezydent na konferencji prasowej oznajmił, że pozywa dziennikarza, tkk Kołobrzeg i redaktora do sądu. Natomiast okazuje się teraz, że nie prezydent pozywa, ale jego szanowna małżonka i nie tkk, i nie dziennikarza, ale tylko redaktora, a ona jest osobą prywatną i on nie będzie się w tej sprawie wypowiadał.

Szanowny Demurrerze - jak to cud zjawisko nazwiesz? Czy starczy Ci odwadi i nazwiesz to tchórzostwem?
Czy nie sądzisz, że wobec takiego zwrotu w sprawie, mamy do czynienia ze zjawiskiem nepotyzmu?

Prezydent cosik się pogubił w tej sprawie. Tak przynajmniej wynika z tego co mówicie.
Robi błąd, że odpuszcza.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » czwartek, 29 cze 2006, 22:22

A ja myślę, że angażowanie się w proces taki jak ten przed wyborami przyniosłoby mu tylko szkodę, więc słusznie się wycofał. pewnie ktos mu to podpowiedział. I widze, że zaczyna prezydent słuchac mądrzejszych. Cywil małżonki? Będzie trwał, aż wszyscy zapomną o co chodzi.
Ale w pamięci jest konferencja i ludziska widzą niekonsekwencję. Ja tego nie nazwałbym tchórzostwem, a raczej przebiegłością. Wojna z TKK nie jest mu potrzebna. Ale rysa została.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Easy Rider » piątek, 30 cze 2006, 09:41

kgg0000 napisał(a):myślę że ten dziennikarz zniknie w życia publicznego. Dla mnie to dziwne. Jak można prowadzić tyle programów, udzielać się w wielu wydarzeniach kulturalnych a zarazem takie nie kulturalne opinie wygłaszać. Dziwne jest też to że faktycznie czuje się na forum takie ciche przyzwolenie na działalność Easy'iego. Wyjątkowo cicho jest w tej kwestii na forum.

Jeśli chodzi o linię obrony to to faktycznie poniżej oczekiwań, poniżej krytyki, poniżej poziomu morza :shock:

przykro mi, ale się mylisz, acha jakbyś nie wiedział, mój pan prezydent nie podaje mnie do sądu, wiesz ? buehehehe
Easy Rider
Terminator

Postprzez Demurrer » piątek, 30 cze 2006, 09:48

Easy Rider napisał(a):
kgg0000 napisał(a):myślę że ten dziennikarz zniknie w życia publicznego. Dla mnie to dziwne. Jak można prowadzić tyle programów, udzielać się w wielu wydarzeniach kulturalnych a zarazem takie nie kulturalne opinie wygłaszać. Dziwne jest też to że faktycznie czuje się na forum takie ciche przyzwolenie na działalność Easy'iego. Wyjątkowo cicho jest w tej kwestii na forum.

Jeśli chodzi o linię obrony to to faktycznie poniżej oczekiwań, poniżej krytyki, poniżej poziomu morza :shock:

przykro mi, ale się mylisz, acha jakbyś nie wiedział, mój pan prezydent nie podaje mnie do sądu, wiesz ? buehehehe

Cieszysz się jak dziecko, któremu Pani jednak nie da klapsa. Trzymaj fason.

Cała ta sytuacja przynajmniej pokazała, że poza Twymi powszechnie znanymi przymiotami wysokiej kultury, jesteś także człowiekiem wielkiej odwagi. Więc jednak jakiś plus z tego zamieszania wyniknął.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez ewe » piątek, 30 cze 2006, 09:59

Jęśli prezydent wie i jest pewny swego to nie powinien wycofywać się ,bez względu na inne czynniki . Prawda i racja powinna wyjść na wierzch . Nie sądzę aby proces mu coś ujął,wprost przeciwnie .
Ale jeśli jest możliwość dogadania sie ,przeproszenia i wyjaśnienia wszystkiego to lepiej póść tą drogą i sąd nie powinien być potrzebny.
ewe
Gwiazdor

Postprzez Easy Rider » piątek, 30 cze 2006, 12:29

Długoimienny napisał(a):Easy - vel byt wirtualny - :lol: , chwal dzień po zachodzie słońca. Mnie też wczoraj zaskoczyło oświadczenie prezydenta i poszedłem i zapytałem.

Wyjaśnienia słuchajcie dziś w Radiu Kołobrzeg w serwisie i po 12.00.

jacha, raz mówi tak raz inaczej i jeszce na redaktora Jarka zwala,
Easy Rider
Terminator

Postprzez Demurrer » wtorek, 8 sie 2006, 20:24

I co Easy nie pochwalisz się?
Demurrer
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg