kraall napisał(a):Ciekawy to standard - nieważne kto tylko komu się przy.....a. Nie chcę być nudny ale warto pamiętać, co pan redaktor i pan H.B. wygadywali w programach tego pierwszego jekieś cztery lata temu i przeciwko komu. .
kraall napisał(a): . Nie bądź taki leniwy i jak chcesz się czegoś dowiedzieć to rusz tyłek i poszukaj. Ta Twoja maniera - proszę o dowody, kto to powiedzieł itp. - przynajmniej mnie do łez rozbawia. To nie sala sądowa - to forum tkk Kołobrzeg.

kraall napisał(a):Istotnie, chyba cały Kołobrzeg słyszał, jak prezydent na konferencji prasowej oznajmił, że pozywa dziennikarza, tkk Kołobrzeg i redaktora do sądu. Natomiast okazuje się teraz, że nie prezydent pozywa, ale jego szanowna małżonka i nie tkk, i nie dziennikarza, ale tylko redaktora, a ona jest osobą prywatną i on nie będzie się w tej sprawie wypowiadał.
Szanowny Demurrerze - jak to cud zjawisko nazwiesz? Czy starczy Ci odwadi i nazwiesz to tchórzostwem?
Czy nie sądzisz, że wobec takiego zwrotu w sprawie, mamy do czynienia ze zjawiskiem nepotyzmu?
kgg0000 napisał(a):myślę że ten dziennikarz zniknie w życia publicznego. Dla mnie to dziwne. Jak można prowadzić tyle programów, udzielać się w wielu wydarzeniach kulturalnych a zarazem takie nie kulturalne opinie wygłaszać. Dziwne jest też to że faktycznie czuje się na forum takie ciche przyzwolenie na działalność Easy'iego. Wyjątkowo cicho jest w tej kwestii na forum.
Jeśli chodzi o linię obrony to to faktycznie poniżej oczekiwań, poniżej krytyki, poniżej poziomu morza
Easy Rider napisał(a):kgg0000 napisał(a):myślę że ten dziennikarz zniknie w życia publicznego. Dla mnie to dziwne. Jak można prowadzić tyle programów, udzielać się w wielu wydarzeniach kulturalnych a zarazem takie nie kulturalne opinie wygłaszać. Dziwne jest też to że faktycznie czuje się na forum takie ciche przyzwolenie na działalność Easy'iego. Wyjątkowo cicho jest w tej kwestii na forum.
Jeśli chodzi o linię obrony to to faktycznie poniżej oczekiwań, poniżej krytyki, poniżej poziomu morza
przykro mi, ale się mylisz, acha jakbyś nie wiedział, mój pan prezydent nie podaje mnie do sądu, wiesz ? buehehehe
Długoimienny napisał(a):Easy - vel byt wirtualny -, chwal dzień po zachodzie słońca. Mnie też wczoraj zaskoczyło oświadczenie prezydenta i poszedłem i zapytałem.
Wyjaśnienia słuchajcie dziś w Radiu Kołobrzeg w serwisie i po 12.00.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości