chyba idę dalej spać ...
tylko najpierw zjem jeszcze lody z bitą śmietaną
po co mają się w zamrażalce marnować
hym... i fajka... jeszcze też jednego fajka .... i będzie "elegancko"
nastrój - 7... może być
chyba idę dalej spać ...
tylko najpierw zjem jeszcze lody z bitą śmietaną
po co mają się w zamrażalce marnować
hym... i fajka... jeszcze też jednego fajka .... i będzie "elegancko"
![yucky [smilie=yucky.gif]](./images/smilies/yucky.gif)

slonkokg napisał(a):Wstałam sobie dopieroNa 12:oo ide do pracy, posiedze tam do wieczora, przyjde, bede zamulać i zapewne legnę się do wyrka. Ot, takie zycie ćwierwiekowej Martusi
Skocze jeszcze na rynek, moze cos ciekawego bedzie

slonkokg napisał(a):james napisał(a):slonkokg napisał(a):Wstałam sobie dopieroNa 12:oo ide do pracy, posiedze tam do wieczora, przyjde, bede zamulać i zapewne legnę się do wyrka. Ot, takie zycie ćwierwiekowej Martusi
Skocze jeszcze na rynek, moze cos ciekawego bedzie
podobnie...siedze w pracy i zamulam...dobrze ze mam kompa i internet..ale dzis nareszcie piatek..wiec juz nic nie trzeba dodawac
Niedługo trzeba sie umowic na jakies szaleństwo Blondyn, co?Pozdrów brata
dozobaczenia 

Rozmemłany
Osiągnięcie pełni szczęścia nie jest mi chyba pisane. Owo szczęście albo mnie omija albo sama daję mu kopa w tyłek
Raz dałam takiego kopa, że do tej pory noga mnie boli i za cholerę nie potrafię zrozumieć co mnie wtedy napadło
Ja nie wiem .... ślepota, głuchota, głupota ..... po prostu durna byłam no
Ale to cała ja .... zawsze muszę coś [beeeep] ze strachu przed całym światem i potem tego żałować
Tak było, jest i będzie tak długo aż zupełnie postradam zmysły, zeświruję (a już jestem o krok od tego)
), trochę za dużo piwa z soczkiem
, zdany egzamin z Prawa Cywilnego i pare innych drobiazgów .... dzięki temu wypłynęłam z tego depresyjnego bagna na tyle, że już widać mój czubek głowy .... 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości