Mundial 2006

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Flo_ » niedziela, 25 cze 2006, 22:13

pastor napisał(a):PORTUGALIA....!!! :twisted: :twisted: :twisted: piekny mecz, doslownie piekny, tylko widac sedzia litosciwy, kartek powinno byc wiecej. :twisted: :twisted: :twisted: Juz nie moge sie doczekacz meczu z Anglia (1.07).

Figo sie przewroci i Anglia zagra w 10
Flo_

Postprzez Roman » niedziela, 25 cze 2006, 22:19

Anglicy - to był szajs kompletny - Beckham raz kopnął piłkę i wpadło jej się - w ogóle Erikson wpuszcza Carraghera na 15 min. przed końcem za najlepszego w tej ekipie J.Cole'a - żeby Anglicy bronili 1:0 - koniec świata - nawet bez Costinha i Deco poradziliby sobie Portugalczycy z Anglią w takiej (nie)dyspozycji

W Norymberdze była piękna bitwa - program "kartka dla każdego" - sędzia nie panował nad sytuacją - właściwie mógł już wyrzucić za ten faul na C.Ronaldo na początku - Ronaldo i Robben sporo podawali (jak na nich) - Figo też mógł na dobrą sprawę opuścić boisko, choć gra on turniej życia, bez niego Portugalia traci przynajmniej 40% swej wartości - ale najlepszy numer to Szpakowski odwalił, jak wymyślił, że sędzia zgubił czerwoną kartkę i techniczny czai się, by mu ją podać - tylko on może takie coś wypłodzić - choć w tym meczu jego komentarz mi się wyjątkowo podobał

spojrzałem w drabinkę i wynika z niej, że jeden z półfinalistów to będzie ekipa z kręgu: Włochy, Australia, Szwajcaria, Ukraina - niby jasne, że Włochy (reżyser gry Pirlo, lider Totti wreszcie gra, atak który może nie liczy się w walce o króla strzelców, ale grupowo prowadzi się nieźle, nieważne, że Cannavaro popełnił dotąd więcej błędów niż w całej karierze) - ale jest "ale" - Australia ma Hiddinka, Ukraina Szewczenkę, a Szwajcaria - pewnie też coś ma, ale mi się wydaje, że ma największe po Włochach możliwości (jednak) - kto by pomyślał
Roman
Mieszka tu

Postprzez Flo_ » niedziela, 25 cze 2006, 22:22

Szwajcaria ma wyrownany sklad ze wspanialym mlodym Senderosem i Barnetta. Zatem mysle ze pykna naszych sasiadow Juszczenkow i Tymoszenkow
Flo_

Postprzez Olcia » niedziela, 25 cze 2006, 23:26

wiedziałam, ze Anglia dziś wygra.. ale liczyłam na lepszy mecz :(

jaki jest kolejny mecz i kiedy? :P
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 26 cze 2006, 13:25

Coś spada nam poziom mistrzostw. Argentyna przeciętnie z Meksykiem, Anglia poniżej krytyki, Holendrzy zasłużenie odpadli - nic nie pokazali, mimo że im kibicowałem (nota bene Figo dostał konkretnie z łokcia, więc kartka czerwona słuszna, tyle, że Figo już wcześniej powinien wylecieć z boiska), ale Portugalia też nic wielkiego nie pokazała. Ciekawe jak to dalej będzie. Hiszpanie pewnie jak zwykle zawiodą, ale trzymam za nich kciuki. O dziwo, dobrze zaprezentowali się Niemcy, mimo, że ich drużyna nie ma chyba wielkiego potencjału. A Szwedzi mieli najsłabszą drużynę od lat. Kolejny duży zawód.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Flo_ » poniedziałek, 26 cze 2006, 14:19

poziom spada na pysk niestety, i sie juz nie poprawi....no moze w finale
Flo_

Postprzez gość » poniedziałek, 26 cze 2006, 15:05

Niemcy, Włochy, może Brazylia - może Hiszpania nie stanie - poza tym cienko

ciekawe kto będzie królem strzelców - między Klose i Crespo?
gość
Bywalec

Postprzez james » poniedziałek, 26 cze 2006, 17:13

no to wlosi maja zonka.. :wink:
james
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo_ » wtorek, 27 cze 2006, 07:18

Dzisiaj wyjawi sie ostatnia para zapewne Brazylia - Hiszpania.

Cos wrobelki cwierkaja ze Essien nie gra, nie chce mi sie doczytac :)
Flo_

Postprzez Flo_ » wtorek, 27 cze 2006, 07:21

"Gwiazdor reprezentacji Ghany Michael Essien skrytykował sędziego Markusa Merka za żółtą kartkę, jaką ten, pokazał mu w meczu z USA. Przez nią Essien nie zagra w spotkaniu 1/8 finału z Brazylią"

:twisted:
Flo_

Postprzez Demurrer » wtorek, 27 cze 2006, 08:18

Na meczu Szwajcaria v Ukraina zasnąłem. Żona obudziła mnie na karne. Tyle tytułem komentarza.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Flo_ » wtorek, 27 cze 2006, 08:28

Demurrer napisał(a):Na meczu Szwajcaria v Ukraina zasnąłem. Żona obudziła mnie na karne. Tyle tytułem komentarza.

odpowiedni komentarz do zenujacego meczu. Nigdy wiecej takich meczow :x
Flo_

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark