Draxter napisał(a):By egzekwowac regulamin a blokowac dostep do forum tym ktorzy to robia (lamia regulamin) celowo i nagminnie.Mafi napisał(a): Po coś te ostrzeżenia są...
Rozumiem CieMafi napisał(a):To nie było pytanie. Ja wiem do czego ostrzeżenia służą. Ale jak widać wszystko można skutecznie omijać i na dodatek robić dalej to samo za co się te ostrzeżenia obskoczyło... to była taka luźna uwaga...
To i tak w wiekszosci zalezy od administracji.Masz racje - w nowym wcieleniu ale nie kolejnej wersji tego samegoBLAaa napisał(a):Nie mam zdania. Może w nowym wcieleni można sie poprawić. Trzeba dać szansę.

kazió napisał(a):gdyby sprawa tyczyla sie nie Flo a kogos innego zaraz odezwalyby sie glosy sprzeciwu, nie to zebym cos do ciebie mial Flo ,poprostu jestem zdziwiony ze wielcy admini ,stroze moralnosci i czystosci jezyka polskiego, nie reaguja, tobie proponuje przeprosic za wszystie 3 ostrzezenia, nie wiem czemu sie tak wczulem, heh
Jest ewidentna dziura i kazdy kto ma 3 albo bana moze zarejsstrowac sie ponownie 
No coz kazdy ma prawo napisac co mysli ale nigdzie nie jest powiedziane ze to bedzie madreetranger napisał(a):ostrzezenia sluza do zaspokojenia ego moderatorow. czuja sie wtedy jak dowodcy w wojsku, jak klawisze w wiezienie, jak szef w pracy daje, im to poczucie wladzy.
to taka proznosc

slonkokg napisał(a):etranger napisał(a):
ostrzezenia sluza do zaspokojenia ego moderatorow. czuja sie wtedy jak dowodcy w wojsku, jak klawisze w wiezienie, jak szef w pracy daje, im to poczucie wladzy.
to taka proznosc
Wiekszej bzdury nie słyszałam
lubie to forum i panujaca na nim atmosfere i chyba jakos poczulabym sie ze ta atmosfere psuje 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości