Flo_ napisał(a):McCool napisał(a):Słyszałem że Marokańczycy to także okropni złodzieje![]()
tylko co by tu robił Marokańczyk
a jakies dowody, argumenty na to ze narod marokanski to zlodzieje?
STEREOTYP
Peny napisał(a):Flo_ napisał(a):McCool napisał(a):Słyszałem że Marokańczycy to także okropni złodzieje![]()
STEREOTYP
Flo_ napisał(a):McCool napisał(a):Słyszałem że Marokańczycy to także okropni złodzieje![]()

szczegolnie ze nerwy stargane byly podwojnie 
johny_r napisał(a):Flo_ napisał(a):McCool napisał(a):Słyszałem że Marokańczycy to także okropni złodzieje![]()
A znasz jakiegoś uczciwego Marokańczyka?![]()
A wlaśnie, przypomniało mi się; nie chce ktoś kupić flagi?
james napisał(a):racja..nie wszyscy kradna zbyt impulsywnie napisalem![]()
ale lasic sie na flage narodowa??to juz gruba przesada!!!gdybym wiedzial kto to zrobil i dorwal go odrazu po meczu to ciezko by byloszczegolnie ze nerwy stargane byly podwojnie
ewe napisał(a):james napisał(a):racja..nie wszyscy kradna zbyt impulsywnie napisalem![]()
ale lasic sie na flage narodowa??to juz gruba przesada!!!gdybym wiedzial kto to zrobil i dorwal go odrazu po meczu to ciezko by byloszczegolnie ze nerwy stargane byly podwojnie
chciałoby ci sie gonić ,lepiej skoczyć do Netto i kupic drugą za 3zł ,a przy okazji piwko .

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości