Nie chodzi o cezurę czy jej brak, ja jestem zdania że każdy odpowiada za to co pisze na forum. Moderatorzy nie zawsze wszystko wyłapią! Na onecie czy innych wielkich forach przyjęto zwyczaj ZGŁASZANIA nadużycia. Po prostu moderator podejmuje akcję na prośbę poszkodowanego. I to jest normalne. Przyrost postów na forum jest dość duży. Nikt nie czyta wszystkiego bo to jest fizycznie NIEMOŻLIWE.
Jestem zwolennikiem wolności słowa i swobody wypowiadania poglądów, ale w sposób kulturalny. Wielokrotnie pisałem na forum, że niektórzy zachowują się jak dzieci w piaskownicy. I niejednokrotnie były to osoby powiązane z kołobrzeskimi mediami. To małe środowisko, większość osób się zna, i wie kto pod jakim nickiem tutaj pisze, ci co mają "jaja" piszą oficjalnie i się przyznają do swojej tożsamości.
Rozumiem oburzenie pana prezydenta i jak najbardziej się z nim zgadzam ale to nie moderator jest winny, tylko niektórzy niepoważni dorośli ludzie. Może trzeba dopisać formułkę na dole strony taką jak np na onecie.
- Kod: Zaznacz cały
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników. forum.tkk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin, zawiadom nas o tym.
Nie wiem o co konkretnie chodziło ale obraźliwe posty zostały usunięte i niektóre osoby upomniane. Po całych tych akcjach forum zostało zreformowane. Przed zmianami było trzech moderatorów po zmianach jest czterech + dodatkowe opcje umożliwiające wyrzucenie niesfornego użytkownika.
Jak widać każdy kij ma dwa końce...
Ostatnio edytowano środa, 14 cze 2006, 15:01 przez
r00t, łącznie edytowano 1 raz