Prezydent obrażalski??

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Flo » środa, 14 cze 2006, 08:40

żenua i tyle mozna powiedziec - wszyscy do piaskownicy won
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez BLAaa » środa, 14 cze 2006, 09:09

Co to ma znaczyć? To prezydent chce rozmawiać z dziennikarzami, ale pod warunkiem, że mowa jest o tym, o czym on chce mówić? Mnie to zraża do niego. To nic innego, jak tylko obawa, że uslyszy się coś niepochlebnego. Tak rasowy polityk nie powinien postepować.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez ewe » środa, 14 cze 2006, 09:29

Długoimienny napisał(a):Ostatnio deklarowałeś że odchodzisz z forum. Warto słowa dotrzymywać. Ostatnio ci mówiłem, i to live: warto być mocnym w małych rzeczach, jak dąży się do wielkich. :twisted:

To bardzo dobrze ,że są różne zdania na forum ,bo byłoby nudno ,nieprawdaż ?

A po drugie prezydent nie powinien ,tak jak wszyscy przejmować sie tym co sie pisze na forum A ,że czyta to bardzo dobrze ,to powinna być codzienna lektura ,często z dobrymi pomysłami , choc większość tekstu to ploty i bzdury dzieciaków . No ,ale juz taki ten nasz Świat .
ewe
Gwiazdor

Postprzez U-S » środa, 14 cze 2006, 09:42

Nie oszukujmy się, ale kto traktuje z władzy to forum poważnie...
U-S
Weteran

Postprzez qrczak » środa, 14 cze 2006, 09:54

Hehehe, jak dzieci. I zdziwienie, że władza forum nie czyta. Od dzisiaj trzeba walić inicjałami, trzeba było napisać, że program prowadził redaktor J.B, a program ów ukazał się na antenie pewnej telewizji kablowej nadającej na terenie położonego nad morzem miasta w województwie zachodniopomorskim. Panowie admini, gdybyście wy tak za każdym razem usuwali nazwiska padające na forum to bym się nie czepiał.

Naprawdę jak dzieci. :lol:
qrczak
Gwiazdor

Postprzez r00t » środa, 14 cze 2006, 10:05

no cóż... zostałem wciągnięty do dyskusji to się odezwę, w tym przypadku panie Długoimienny stoję całkowicie po pańskiej stronie.

Dlatego tak edytowałem posta żeby było wszystko widać że był edytowany. Zadziwia mnie czasami absurdalność argumentacji niektórych osób. Wiadomo kto był redaktorem prowadzącym i kto się na końcu programu pod nim podpisał. Więc Długoimienny nie miej do mnie pretensji bo ja edytowałem treść "dla świętego spokoju" i kompletnie nie widziałem sensu tej operacji. Bo jeżeli ktoś się przedstawia z imienia i nazwiska w TV to powinien się liczyć z tym że z imienia i nazwiska będzie krytykowany, oceniany, I NAZYWANY w innych środkach masowego przekazu.

Wyedytowałem tego posta po to żeby pokazać że ta "operacja" jest bez sensu bo moje tłumaczenia nie trafiały tam gdzie trafić powinny...

i przyznam rację... dziecinada i tyle... więcej niczego nie wyedytuję jeżeli będzie zgodne z regulaminem i LOGIKĄ
r00t
Administrator

Postprzez Dreams » środa, 14 cze 2006, 11:29

Mam rozumieć, że znów zmieniamy ustrój? Komuś tęskno za tym co było? Odczuwa dotkliwy brak cenzury? :/ :girl:
Dreams

Postprzez r00t » środa, 14 cze 2006, 11:54

Nie chodzi o cezurę czy jej brak, ja jestem zdania że każdy odpowiada za to co pisze na forum. Moderatorzy nie zawsze wszystko wyłapią! Na onecie czy innych wielkich forach przyjęto zwyczaj ZGŁASZANIA nadużycia. Po prostu moderator podejmuje akcję na prośbę poszkodowanego. I to jest normalne. Przyrost postów na forum jest dość duży. Nikt nie czyta wszystkiego bo to jest fizycznie NIEMOŻLIWE.

Jestem zwolennikiem wolności słowa i swobody wypowiadania poglądów, ale w sposób kulturalny. Wielokrotnie pisałem na forum, że niektórzy zachowują się jak dzieci w piaskownicy. I niejednokrotnie były to osoby powiązane z kołobrzeskimi mediami. To małe środowisko, większość osób się zna, i wie kto pod jakim nickiem tutaj pisze, ci co mają "jaja" piszą oficjalnie i się przyznają do swojej tożsamości.

Rozumiem oburzenie pana prezydenta i jak najbardziej się z nim zgadzam ale to nie moderator jest winny, tylko niektórzy niepoważni dorośli ludzie. Może trzeba dopisać formułkę na dole strony taką jak np na onecie.

Kod: Zaznacz cały
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników. forum.tkk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin, zawiadom nas o tym.

Nie wiem o co konkretnie chodziło ale obraźliwe posty zostały usunięte i niektóre osoby upomniane. Po całych tych akcjach forum zostało zreformowane. Przed zmianami było trzech moderatorów po zmianach jest czterech + dodatkowe opcje umożliwiające wyrzucenie niesfornego użytkownika.

Jak widać każdy kij ma dwa końce...
Ostatnio edytowano środa, 14 cze 2006, 15:01 przez r00t, łącznie edytowano 1 raz
r00t
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg