Widziałem w kablówce buehehehehehehehe
Łukasz
Mafi napisał(a):Po pierwsze, nie była to konferencja o Harrym Potterze- a konferencja "co czytają dzieci w woj. zachodniopomorskim", a to chyba różnica- nie wiem kto to wymyślił, ale takie informacje się chyba sprawdza, zanim puści się je w tv- nawet jeśli jest to tylko telewizja kablowa...
A po drugie, wcale się nie dziwę, że prezydent ich "pogonił"- takich spraw się chyba w taki sposób nie załatwia, co? "Wyciągać" w trakcie konferencji i wręczać jakiś swój postulat- jeszcze w obecności kamery- jak dla mnie chore... i to są politycy, pfff...
Easy Rider napisał(a):aa tam chore, jaaazda! tak się prezydent wkurzył, że nie wrócił do Mugoli( czy jakoś tam) tylko podymał w drugą stronę buehehehehehehe
Mafi napisał(a):Easy Rider napisał(a):aa tam chore, jaaazda! tak się prezydent wkurzył, że nie wrócił do Mugoli( czy jakoś tam) tylko podymał w drugą stronę buehehehehehehe
Chore i to bardzo chore... jak dla mnie to zachowali się jak smarkacze... ostentacyjnie przed kamerami... tak się nie robi... jesooo... jak oni mają kiedyś tym miastem "rządzić" to ja dziękuję... śmiech na sali...
btw: jesteś pewien, że to dlatego "podymał w drugą stronę"? taki pewny jesteś?
Ale dla Ciebie to chyba nie ma znaczenia, prawda? Ważne, że prezydent i że afera, prawda?
Długoimienny napisał(a):Wiem Flo, że pojęcie kultury politycznej jest ci obce. A by the way, gdzie w statucie MD jest zapis, że prowadzą oni działalność polityczną?
Swiete krowy nie kryja oburzenia

Flo napisał(a):a ja sie dziwie jak sie niektorzy wszystkiego czepiaja![]()
![]()
![]()
Wyluzujcie poslady![]()
![]()
![]()
To sie tyczy napinaczy typu "ale to zalosne"![]()
![]()
Lukasz jedziesz z koksem
Mafi napisał(a):Flo napisał(a):a ja sie dziwie jak sie niektorzy wszystkiego czepiaja![]()
![]()
![]()
Wyluzujcie poslady![]()
![]()
![]()
To sie tyczy napinaczy typu "ale to zalosne"![]()
![]()
Lukasz jedziesz z koksem
Sam wyluzuj swoje poślady...
To nie jest zabawa w piaskownicy, a ten cały Łukasz (pożal się Boże polityk) chyba tak to traktuje... rozbawił mnie strasznie...
Taaa... zamiast z koksem to na plac zabaw...
To było żałosne, a jak masz inne zdanie Flo, to sam luzuj poślady... mam prawo mysleć to co chcę...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości