Młodzi - pogonieni

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Młodzi - pogonieni

Postprzez Easy Rider » czwartek, 8 cze 2006, 19:39

Stowarzyszenie Młodych Demokratów w Kołobrzegu wyciągnęło dzisiaj prezydenta miasta z konferencji o Harry Potterze buehehehe i wręczyło propozycję personalną ( swojego kandydata) na funkcję zastępcy prezydenta Kołobrzegu. Prezydent powiedział mniej więcej " wy to jesteście nienormalni" i ...poooooszedł w dzikie pola.
Widziałem w kablówce buehehehehehehehe
Łukasz :spoko:
Easy Rider
Terminator

Postprzez Didi » czwartek, 8 cze 2006, 19:42

tez to widzialem chodz wydaje mi sie ze prezydent takich slow nie powinien uzywac... moze przy ekipie tvn24 nie odzywalby sie tak :P
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Mafi » czwartek, 8 cze 2006, 19:45

Po pierwsze, nie była to konferencja o Harrym Potterze- a konferencja "co czytają dzieci w woj. zachodniopomorskim", a to chyba różnica- nie wiem kto to wymyślił, ale takie informacje się chyba sprawdza, zanim puści się je w tv- nawet jeśli jest to tylko telewizja kablowa...
A po drugie, wcale się nie dziwę, że prezydent ich "pogonił"- takich spraw się chyba w taki sposób nie załatwia, co? "Wyciągać" w trakcie konferencji i wręczać jakiś swój postulat- jeszcze w obecności kamery- jak dla mnie chore... i to są politycy, pfff...
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Easy Rider » czwartek, 8 cze 2006, 19:47

Mafi napisał(a):Po pierwsze, nie była to konferencja o Harrym Potterze- a konferencja "co czytają dzieci w woj. zachodniopomorskim", a to chyba różnica- nie wiem kto to wymyślił, ale takie informacje się chyba sprawdza, zanim puści się je w tv- nawet jeśli jest to tylko telewizja kablowa...
A po drugie, wcale się nie dziwę, że prezydent ich "pogonił"- takich spraw się chyba w taki sposób nie załatwia, co? "Wyciągać" w trakcie konferencji i wręczać jakiś swój postulat- jeszcze w obecności kamery- jak dla mnie chore... i to są politycy, pfff...

aa tam chore, jaaazda! tak się prezydent wkurzył, że nie wrócił do Mugoli( czy jakoś tam) tylko podymał w drugą stronę buehehehehehehe
Easy Rider
Terminator

Postprzez Mafi » czwartek, 8 cze 2006, 19:52

Easy Rider napisał(a):aa tam chore, jaaazda! tak się prezydent wkurzył, że nie wrócił do Mugoli( czy jakoś tam) tylko podymał w drugą stronę buehehehehehehe

Chore i to bardzo chore... jak dla mnie to zachowali się jak smarkacze... ostentacyjnie przed kamerami... tak się nie robi... jesooo... jak oni mają kiedyś tym miastem "rządzić" to ja dziękuję... śmiech na sali...
btw: jesteś pewien, że to dlatego "podymał w drugą stronę"? taki pewny jesteś?

Ale dla Ciebie to chyba nie ma znaczenia, prawda? Ważne, że prezydent i że afera, prawda?
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Easy Rider » czwartek, 8 cze 2006, 19:53

Mafi napisał(a):
Easy Rider napisał(a):aa tam chore, jaaazda! tak się prezydent wkurzył, że nie wrócił do Mugoli( czy jakoś tam) tylko podymał w drugą stronę buehehehehehehe

Chore i to bardzo chore... jak dla mnie to zachowali się jak smarkacze... ostentacyjnie przed kamerami... tak się nie robi... jesooo... jak oni mają kiedyś tym miastem "rządzić" to ja dziękuję... śmiech na sali...
btw: jesteś pewien, że to dlatego "podymał w drugą stronę"? taki pewny jesteś?

Ale dla Ciebie to chyba nie ma znaczenia, prawda? Ważne, że prezydent i że afera, prawda?

dzień dobry zastałem Jolkę ? buehehehehehehe
Easy Rider
Terminator

Postprzez Mafi » czwartek, 8 cze 2006, 19:57

A mnie tylko dziwi, że tkk dało się wciągnąć w coś tak żałosnego... maskaraaa...
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Flo » czwartek, 8 cze 2006, 20:00

a ja sie dziwie jak sie niektorzy wszystkiego czepiaja :lol: :lol: :lol:

Wyluzujcie poslady :lol: :lol: :lol:

To sie tyczy napinaczy typu "ale to zalosne" :lol: :lol:

Lukasz jedziesz z koksem :twisted:
Flo
Arcymistrz

Postprzez Flo » czwartek, 8 cze 2006, 20:04

Długoimienny napisał(a):Wiem Flo, że pojęcie kultury politycznej jest ci obce. A by the way, gdzie w statucie MD jest zapis, że prowadzą oni działalność polityczną? :twisted:

Drogi Robercie, napisalem ogolnie, ze niektorym to gorbaczowka do glowy uderzyla :lol: :lol: :lol: Swiete krowy nie kryja oburzenia :lol: :lol: :lol:
Flo
Arcymistrz

Postprzez Mafi » czwartek, 8 cze 2006, 20:05

Flo napisał(a):a ja sie dziwie jak sie niektorzy wszystkiego czepiaja :lol: :lol: :lol:

Sam wyluzuj swoje poślady...
To nie jest zabawa w piaskownicy, a ten cały Łukasz (pożal się Boże polityk) chyba tak to traktuje... rozbawił mnie strasznie...
Taaa... zamiast z koksem to na plac zabaw...
To było żałosne, a jak masz inne zdanie Flo, to sam luzuj poślady... mam prawo mysleć to co chcę...
Mafi
Gwiazdor

Postprzez Flo » czwartek, 8 cze 2006, 20:06

Mafi napisał(a):
Flo napisał(a):a ja sie dziwie jak sie niektorzy wszystkiego czepiaja :lol: :lol: :lol:

Sam wyluzuj swoje poślady...
To nie jest zabawa w piaskownicy, a ten cały Łukasz (pożal się Boże polityk) chyba tak to traktuje... rozbawił mnie strasznie...
Taaa... zamiast z koksem to na plac zabaw...
To było żałosne, a jak masz inne zdanie Flo, to sam luzuj poślady... mam prawo mysleć to co chcę...

mysl mysl :lol:

pathetic :lol: :lol: :lol:

Lukasz nie daj swietym krowom :twisted:
Flo
Arcymistrz

Postprzez Flo » czwartek, 8 cze 2006, 20:07

Długoimienny napisał(a):Drogi FLO, fjkgjkfdjkgjkfdjgkjkdjgf

zgadzam sie z Toba :)
Flo
Arcymistrz