j0shu4 napisał(a):Długoimienny napisał(a):Jeśli będzie to parasol w twoich 4 literach, ja się na to piszę. Już mam nawet tytuł: analne otwarcie wieśniaka z Kołobrzegu.
Długi
masz u mnie piwo
to trzeba będzie zrobić uroczyste otwarcie piwa

j0shu4 napisał(a):Długoimienny napisał(a):Jeśli będzie to parasol w twoich 4 literach, ja się na to piszę. Już mam nawet tytuł: analne otwarcie wieśniaka z Kołobrzegu.
Długi
masz u mnie piwo

DeeJay napisał(a):Lato przywitamy z Perfectem i Polsatem
W tym roku wiadomo na razie, że zagra Perfect, Grzegorz Markowski
a dzisiejszej konferencji prasowej Przemysław Dawid dyrektor Centrum Promocji i Informacji Turystycznej podał szczegóły tegorocznego koncertu na otwarcie lata. Odbędzie się 7. lipca na kołobrzeskiej plaży i będzie nosił tytuł "Koncert Pokoleń". Megagwiazdy polskiej estrady zaśpiewają ze swoimi dziećmi - wschodzącymi gwiazdami. Wystąpią między innymi Perfect + , Bajm +, Skaldowie +, Natalia Kukulska + (głos Anny Jantar)... Prowadzenie koncertu powierzono panom Lubaszenko. Wszystko to przed kamerami TV Polsat. Początek w piątek 7. lipca po 17. Wcześniej, od godziny 15 zaprezentują się kołobrzescy wykonawcy.
Warto przyjechać nie tylko na ten koncert, ale i pozostać dłużej w Kołobrzegu. Przez dwa dni, 8 i 9 lipca będzie trwał II Piknik Wojskowy. Długoimienny napisał(a):qrczak napisał(a):Odgrzewam temat bo dzisiaj widziałem urywki z konferencji prasowej dyrektora Cepitu i rzecznika prezydenta. Tak mi się nasunęła myśl, że promocja w mieście leży. Leży i kwiczy. Impreza ma być 7 lipca, a na dobrą sprawę ja się oficjalnie dowiaduję dzisiaj kto będzie występował. Dowiaduję się też, że retransmisja będzie w Polsacie, który na pewno jeszcze nie reklamował imprezy bo jeszcze wszystkie szczegóły nie są dopięte (na 8 dni przed imprezą). W mieście plakaty powinny juz wisieć, a pokażą się pewnie na słupach na dwa dni przed imprezą (wersja optymistyczna). Tak się chyba nie da ludzi ściągnąć do miasta, mówiąc o czymś, co z założenia ma być największą imprezą w sezonie letnim w mieście i ma służyć promocji miasta.
Miesiąc temu i 3 tygodnie temu w radio podawałem informację, kto będzie występował, kiedy i co będzie. Pisała też o tym prasa. Dyrektor mówił, jak mają sie sprawy z telewizją i jak sobie z tym poradzą.
Rozumiem Qrczak, że gdyby się pojawiły plakaty, a impreza zmieniłaby termin albo została odwołana, to stwierdziłbyś, że dyrektor to dyletant. Tak masz pretensje, że jeszcze nie wiszą.
O ile znam sens wydawania 300 tysięcy na tego rodzaju imprezy, to nie służą one do ściągania ludzi na tę imprezę, ale do rozpromowania hasła i marki "Kołobrzeg" na całe wakacje. Celem promocji są czynniki długofalowe, nie doraźne. Miałeś to na pulic relations?
Materiał z konferencji jutro w Radio Kołobrzeg.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości