mysle ze nie bedzie tak zle, stres i jakas tam niepewnosc owszem sa...ale nerwami juz sie nic nie zmieni

FiDo napisał(a):wlasnie, co roku bylo glosno na forum, a teraz cisza. gdzie kto sie wybiera?
i chocby sie walilo i palilo to tam bede

FiDo napisał(a):przerabane.. to ja z Lodzi w czasie podrozy zdycham z niewygody.. co dopiero z Krakowa. powodzenia

FiDo napisał(a):jak usiadzie obok Ciebie gruby facet, ktory spiac bedzie Ci sie przechylal na ramie, wtedy zadna technika Tobie nie pomoze. wiem co mowie
albo wezme hmm czosnek(
? ) ze soba

redlovebloodgirl napisał(a):Agunia, a gdzie ty sie wybierasz, o ile mozna wiedziec...
mysle ze nie bedzie tak zle, stres i jakas tam niepewnosc owszem sa...ale nerwami juz sie nic nie zmieni

redlovebloodgirl napisał(a):FiDo napisał(a):wlasnie, co roku bylo glosno na forum, a teraz cisza. gdzie kto sie wybiera?
tam gdzie nas wezma?![]()
a tak naprawde to ja uderzam na Krakow-ekonomiai chocby sie walilo i palilo to tam bede
![]()
kto chce jezdzic ze mna autobusem?
kulA napisał(a):redlovebloodgirl napisał(a):FiDo napisał(a):wlasnie, co roku bylo glosno na forum, a teraz cisza. gdzie kto sie wybiera?
a tak naprawde to ja uderzam na Krakow-ekonomiai chocby sie walilo i palilo to tam bede
![]()
a nie lepiej ci jezdzic pociagami, do krakowa masz co najmniej dwa, wiem bo sam jednym do katowic jezdze

Agunia napisał(a):kulA napisał(a):redlovebloodgirl napisał(a):FiDo napisał(a):wlasnie, co roku bylo glosno na forum, a teraz cisza. gdzie kto sie wybiera?
![]()
a nie lepiej ci jezdzic pociagami, do krakowa masz co najmniej dwa, wiem bo sam jednym do katowic jezdze
zdaje się, że taki pociag do Krakowa jedzie jakieś 14h...
kulA napisał(a):zdaje się, że taki pociag do Krakowa jedzie jakieś 14h...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości