Nie zanizaj dyskusji. 59 zl to minimum jakie trzeba zaplacic za jako taka oferte programowa na szachownicy.
0wn4g3 napisał(a):Kolejny pr0.
http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus.php?m ... tematyczny
Odejmij sobie koszt wynajmu dekodera i się nie tasuj...
j0shu4 napisał(a):jestem niegrzeczny przykro mi , jestem bo jestes irytujacy, jak bede przypadkiem w poblizu urzedu podrzuce ci dwa nagie miecze
zdaje mi sie ze wlasciwie to ciebie nie powinno tutaj byc ?
to ty zadaj sobie trud i dowiedz sie dlaczego tam jest i do kiedy
sprawdz terminy umow , koszty , realna oferte , porownaj publicznie ceny i cala reszte
sprawdz tez poziom inwestycji w kamieniu ich koncesje i oplaty ktore ponosza
radzilbym tez sprawdzic ilosc mieszkancow i umowy na retransmisje programow danych stacji
a z drugiej strony jakie masz podstawy zeby wypowiadac sie na temat kondycji finansowej takiej czy innej firmy
jestes to w stanie udowodnic ? jestem pewien ze nie
ps. byles kiedys w kamieniu ? bo moze tylko slyszales ze cos takiego istnieje
moglbys tez np. pokusic sie o publiczne porownanie kilku ofert z miast odpowiadajacych kolobrzegowi
rownie dobrze ja moge napisac ze widzialem cie jak w banku odmowiono ci kredytu poniewaz widniejesz w ogolnopolskim rejestrze dluznikow ,
Wald napisał(a):j0shu4 napisał(a):jestem niegrzeczny przykro mi , jestem bo jestes irytujacy, jak bede przypadkiem w poblizu urzedu podrzuce ci dwa nagie miecze
zdaje mi sie ze wlasciwie to ciebie nie powinno tutaj byc ?
to ty zadaj sobie trud i dowiedz sie dlaczego tam jest i do kiedy
sprawdz terminy umow , koszty , realna oferte , porownaj publicznie ceny i cala reszte
sprawdz tez poziom inwestycji w kamieniu ich koncesje i oplaty ktore ponosza
radzilbym tez sprawdzic ilosc mieszkancow i umowy na retransmisje programow danych stacji
a z drugiej strony jakie masz podstawy zeby wypowiadac sie na temat kondycji finansowej takiej czy innej firmy
jestes to w stanie udowodnic ? jestem pewien ze nie
ps. byles kiedys w kamieniu ? bo moze tylko slyszales ze cos takiego istnieje
moglbys tez np. pokusic sie o publiczne porownanie kilku ofert z miast odpowiadajacych kolobrzegowi
rownie dobrze ja moge napisac ze widzialem cie jak w banku odmowiono ci kredytu poniewaz widniejesz w ogolnopolskim rejestrze dluznikow ,
Człowieku! I ty jesteś moderatorem? Co to za "uprzejmość"? Twoje posty powinny być przez innych moderatorów usunięte z powodu poziomu wypowiedzi! Bronisz przegranej sprawy! Kablówka jest do bani i nie masz poważnych argumentów przeciwnych!
Długoimienny napisał(a): TP SA może tę usługę świadczyć dla klientów przez dowolny okres czasu za 10 zł o parametrach o wiele wyższych. .
"Dziennik" dowiedział się, że w najbliższych dniach Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji ma przyznać Telekomunikacji Polskiej status operatora kablowego.
Według gazety umożliwi to operatorowi oferowanie usługi "trzy w jednym", czyli dostarczanie abonentom jednym kablem telefonu, internetu i telewizji. "Dziennik" przestrzega, że nowa usługa może zniszczyć konkurencję, ponieważ spółka dzięki abonentom telefonii stacjonarnej ma dostęp do milionów potencjalnych klientów. Gazeta zwraca uwagę, że TP S.A. nie musi nawet przeciągać dodatkowych kabli. Większość z planowanych na tegoroczne inwestycje 3 i pół miliarda złotych Telekomunikacja ma przeznaczyć właśnie na rozwój tej usługi. Uruchomienie oferty planowane jest na drugą połowę tego roku - czytamy w "Dzienniku".
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości