TVN TURBO!!!

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Postprzez Foreigner » niedziela, 28 maja 2006, 08:24

Narazie jedyna osoba ktora dostaje tutaj rozwolnienia jeste ty own ;]
Nie zanizaj dyskusji. 59 zl to minimum jakie trzeba zaplacic za jako taka oferte programowa na szachownicy.
Foreigner
Weteran

Postprzez marek » niedziela, 28 maja 2006, 10:26

Jest jeszcze Polsat, a jesienią szykuje się TVN z własną platformą. Wielbiciele TVN Turbo mają wybór.
marek
V.I.P

Postprzez Foreigner » niedziela, 28 maja 2006, 10:30

0wn4g3 napisał(a):Kolejny pr0.
http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus.php?m ... tematyczny
Odejmij sobie koszt wynajmu dekodera i się nie tasuj...

Hmm nie tasuje sie. Widac obrazanie innych masz we krwi. Niktorzy maja dekoder na wlasnosc.
Foreigner
Weteran

Postprzez Foreigner » niedziela, 28 maja 2006, 11:23

Spoko pan own4g sie zna jak widac na wszystkim. Nawet na twoim rozwolnieniu. Szkoda dyskusji bo jest zanizona.
Foreigner
Weteran

Postprzez Wald » niedziela, 28 maja 2006, 12:55

j0shu4 napisał(a):jestem niegrzeczny przykro mi , jestem bo jestes irytujacy, jak bede przypadkiem w poblizu urzedu podrzuce ci dwa nagie miecze
zdaje mi sie ze wlasciwie to ciebie nie powinno tutaj byc ?
to ty zadaj sobie trud i dowiedz sie dlaczego tam jest i do kiedy
sprawdz terminy umow , koszty , realna oferte , porownaj publicznie ceny i cala reszte
sprawdz tez poziom inwestycji w kamieniu ich koncesje i oplaty ktore ponosza
radzilbym tez sprawdzic ilosc mieszkancow i umowy na retransmisje programow danych stacji
a z drugiej strony jakie masz podstawy zeby wypowiadac sie na temat kondycji finansowej takiej czy innej firmy
jestes to w stanie udowodnic ? jestem pewien ze nie
ps. byles kiedys w kamieniu ? bo moze tylko slyszales ze cos takiego istnieje
moglbys tez np. pokusic sie o publiczne porownanie kilku ofert z miast odpowiadajacych kolobrzegowi
rownie dobrze ja moge napisac ze widzialem cie jak w banku odmowiono ci kredytu poniewaz widniejesz w ogolnopolskim rejestrze dluznikow ,

Człowieku! I ty jesteś moderatorem? Co to za "uprzejmość"? Twoje posty powinny być przez innych moderatorów usunięte z powodu poziomu wypowiedzi! Bronisz przegranej sprawy! Kablówka jest do bani i nie masz poważnych argumentów przeciwnych!
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez j0shu4 » niedziela, 28 maja 2006, 15:46

Wald napisał(a):
j0shu4 napisał(a):jestem niegrzeczny przykro mi , jestem bo jestes irytujacy, jak bede przypadkiem w poblizu urzedu podrzuce ci dwa nagie miecze
zdaje mi sie ze wlasciwie to ciebie nie powinno tutaj byc ?
to ty zadaj sobie trud i dowiedz sie dlaczego tam jest i do kiedy
sprawdz terminy umow , koszty , realna oferte , porownaj publicznie ceny i cala reszte
sprawdz tez poziom inwestycji w kamieniu ich koncesje i oplaty ktore ponosza
radzilbym tez sprawdzic ilosc mieszkancow i umowy na retransmisje programow danych stacji
a z drugiej strony jakie masz podstawy zeby wypowiadac sie na temat kondycji finansowej takiej czy innej firmy
jestes to w stanie udowodnic ? jestem pewien ze nie
ps. byles kiedys w kamieniu ? bo moze tylko slyszales ze cos takiego istnieje
moglbys tez np. pokusic sie o publiczne porownanie kilku ofert z miast odpowiadajacych kolobrzegowi
rownie dobrze ja moge napisac ze widzialem cie jak w banku odmowiono ci kredytu poniewaz widniejesz w ogolnopolskim rejestrze dluznikow ,

Człowieku! I ty jesteś moderatorem? Co to za "uprzejmość"? Twoje posty powinny być przez innych moderatorów usunięte z powodu poziomu wypowiedzi! Bronisz przegranej sprawy! Kablówka jest do bani i nie masz poważnych argumentów przeciwnych!

Wald nie tobie o tym decydowac
pisze jako prywatna osoba , o moj poziom niech cie glowa nie boli
nie rozumiesz tej wypowiedzi ? to nie wsadzaj palcow miedzy zamykajace sie drzwi a futryne , masz cos do mnie bardzo prosze napisz mi pw maila lub gg

ps. jak zakladasz klona zresetuj sobie chociaz neostrade zeby zmienic IP
chyba ze potrzebujesz do zlikwidowania drugiego konta ostrzezenia ?
j0shu4
Moderator

Postprzez padalec » niedziela, 28 maja 2006, 19:27

Ja na przykład uważam, że Moderator ma zawsze rację. I nawet jak nie ma racji, to ma rację. Dziękuję. I nie pluj Pan Panie Wald na Pana Moderatora, bo bezczelność to jest. Jeszcze raz dziękuje, a program w TKK jest naprawdę fajny na moim 32 calowym telewizorze za 65000 zł.
padalec
Dyskutant

Postprzez ewe » poniedziałek, 29 maja 2006, 09:46

padalec napisał(a): a program w TKK jest naprawdę fajny na moim 32 calowym telewizorze za 65000 zł.

Po którym zero jest przcinek ?
ewe
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 29 maja 2006, 14:09

Długoimienny napisał(a): TP SA może tę usługę świadczyć dla klientów przez dowolny okres czasu za 10 zł o parametrach o wiele wyższych. .

Ciekawe jak to z tą tepsą będzie. Ja się po nich szczerze mówiąc niczego dobrego nie spodziewam, choć chyba rzeczywiscie nacierają ostro.

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... 10497.html
"Dziennik" dowiedział się, że w najbliższych dniach Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji ma przyznać Telekomunikacji Polskiej status operatora kablowego.

Według gazety umożliwi to operatorowi oferowanie usługi "trzy w jednym", czyli dostarczanie abonentom jednym kablem telefonu, internetu i telewizji. "Dziennik" przestrzega, że nowa usługa może zniszczyć konkurencję, ponieważ spółka dzięki abonentom telefonii stacjonarnej ma dostęp do milionów potencjalnych klientów. Gazeta zwraca uwagę, że TP S.A. nie musi nawet przeciągać dodatkowych kabli. Większość z planowanych na tegoroczne inwestycje 3 i pół miliarda złotych Telekomunikacja ma przeznaczyć właśnie na rozwój tej usługi. Uruchomienie oferty planowane jest na drugą połowę tego roku - czytamy w "Dzienniku".
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Didi » poniedziałek, 29 maja 2006, 14:24

jak nie musi przeciagac kabli bedzie przeciagac

do znajomego 3 lata temu dzownil z wawy gosc z tpsa i zaoferowal neostrade kolega sie zachecil zadzwonil do tpsy w kolobrzegu czy tam koszalinie i mu powiedziano ze bardzo mu przykro ale za "cienkie" kable biegna do budzistowa i neo tam dlugo nie zagosci bo im sie nie oplaca przeciagac tam nowego grubszego kabla...
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze