Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Vin » poniedziałek, 22 maja 2006, 21:28

etranger napisał(a):
Easy Rider napisał(a):
ewe napisał(a):A mnie się podobało ,kiedy żona prezydenta przyszła i po prostu na bieżąco pokazała ,że prowadzący opowiada bzdury i wyjaśniła niejasność . Tak powinien postąpić każdy ,broniąc swych racji . Niepotrzebnie tylko tak nerwowo .
P.Wieczorek zachowywał się natomiast jak dziecko ,robiąc głupie miny . Stara się być śmieszny jak Wojewódzki ,ale mu nie wychodzi i często jest chamski .
I to jego winą jest ,że także nieswojo poczuli się zaproszeni do studia goście .
Brawo dla TKK ,że wpuściła tą panią na wizję ,bo nie musiała . Może TKK zaczyna być obiektywna ?

Witam!
To w interesie pani Oli było wyjaśnienie tej sprawy,
Nikt w programie nie powiedział,że pani Ola pojechała do Włoch na koszt podatników.
Goście poczuli się nieswojo? byli przestraszeni? panu Karpiniukowi zrobilo się głupio? a skad Ty to wiesz?
Prowadzący chamski? dowody
Głupie miny? pojęcie względne
Brawa też dla Wieczorka, gdyż wpuszczenie pani Oli do studia było jego propozycją
pzdr

raczej bylo to w interesie meza.

w interesie męża lepiej było zatrzymać/zostawić żonę w domu
służbowo lepiej jeździć solo
nie byłoby teraz takiego cyrku
dziwi mnie to, że pani wpadła do studia tłumaczyć się
Vin
Uzależniony

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 22 maja 2006, 21:37

hefajstos napisał(a):A więc przyznajesz ,że autor wyszedł na plotkarza :) A jaka być powinna w/g Ciebie cena ?Masz jakiś cennik cy cóś?

Gospodarz programu nie wyszedł na plotkarza. Poruszył ważny temat i była reakcja p. Oli. Trochę zaskakująca. P. Ola pokazała przelew i każdy miał mozliwość zobaczyć ile zapłaciła za voyage z oficjalna delegacją miejską. W zasadzie jej winić za zaistniałą sytuację nie mogę.
Ludziska się dziwią, bo kwota 559 zł za taką wycieczkę może wydawać się kwotą niewygórowaną. Tak to widzi szary "Kowalski". O wiele ciekawszą sprawą jest sposób naliczenia tej kwoty. Ktos to zrobił, nie twierdzę, że zrobił to błędnie. Ale ludzie maja prawo wiedzieć jakie było rozbicie szczegółowe.

A swoja droga, to zgadzam się z Vin.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez ewe » wtorek, 23 maja 2006, 06:38

[quote="BLAaa"]
Ludziska się dziwią, bo kwota 559 zł za taką wycieczkę może wydawać się kwotą niewygórowaną. Tak to widzi szary "Kowalski". O wiele ciekawszą sprawą jest sposób naliczenia tej kwoty. Ktos to zrobił, nie twierdzę, że zrobił to błędnie. Ale ludzie maja prawo wiedzieć jakie było rozbicie szczegółowe.[/quote]

Racja i dalej twierdzę ,że w programie to nie zostało wyjaśnione ,a była okazja
ewe
Gwiazdor

Postprzez Easy Rider » środa, 24 maja 2006, 08:53

ewe napisał(a):
BLAaa napisał(a):Ludziska się dziwią, bo kwota 559 zł za taką wycieczkę może wydawać się kwotą niewygórowaną. Tak to widzi szary "Kowalski". O wiele ciekawszą sprawą jest sposób naliczenia tej kwoty. Ktos to zrobił, nie twierdzę, że zrobił to błędnie. Ale ludzie maja prawo wiedzieć jakie było rozbicie szczegółowe.

Racja i dalej twierdzę ,że w programie to nie zostało wyjaśnione ,a była okazja

Nie było szans na wyjaśnienie, pani gość zachowała się jak ekshibicjonistka, przyszła, pokazała i wyszła. My ( goście i prowadzacy) nic nie widzieliśmy
Easy Rider
Terminator

Postprzez ewe » środa, 24 maja 2006, 09:08

Easy Rider napisał(a):Nie było szans na wyjaśnienie, pani gość zachowała się jak ekshibicjonistka, przyszła, pokazała i wyszła. My ( goście i prowadzacy) nic nie widzieliśmy

Oj Easy znowu jesteś niegrzeczny,
ewe
Gwiazdor

Postprzez hefajstos » środa, 24 maja 2006, 09:43

ewe napisał(a):
Easy Rider napisał(a):Nie było szans na wyjaśnienie, pani gość zachowała się jak ekshibicjonistka, przyszła, pokazała i wyszła. My ( goście i prowadzacy) nic nie widzieliśmy

Oj Easy znowu jesteś niegrzeczny,

Daj spokój Easy,bo już przez twoją niską kulturę osobistą i brak wychowania twój kolega Jarek się musi wstawiać.Każdy widział i ty też.Nie oglądasz powtórek w TKK :lol:
hefajstos
Dyskutant

Postprzez pluskwa » środa, 24 maja 2006, 09:53

hefajstos napisał(a):Daj spokój Easy,bo już przez twoją niską kulturę osobistą i brak wychowania twój kolega Jarek się musi wstawiać.Każdy widział i ty też.Nie oglądasz powtórek w TKK :lol:
u kogo?
pluskwa
Twardziel

Postprzez Foreigner » środa, 24 maja 2006, 09:53

hefajstos napisał(a):Daj spokój Easy,bo już przez twoją niską kulturę osobistą i brak wychowania twój kolega Jarek się musi wstawiać.Każdy widział i ty też.Nie oglądasz powtórek w TKK :lol:

Przygadal kociol garnkowi.
Foreigner
Weteran

Postprzez qrczak » środa, 24 maja 2006, 10:03

Jak tak czytam to widzę, że ja chyba naprawdę zostałem wychowany na nienormalnego człowieka, który do tego miasta nijak nie pasuje. Połowa ludzi tutaj ma jakąś skrzywioną moralność.
Na kobietę zostało rzucone podejrzenie, że pojechała za pieniądze podatników (po raz kolejny informacja nie sprawdzona w żaden sposób, więć tak, jest to plotka), przyszła więc i pokazała dowód przelewu, że wszystko jest ok. No i teraz wychodzi na to, że trzeba ją potępić za to, że w ogóle przyszła i za to, że tak mało zapłaciła.
Ja uważam, że pani prezydentowa zachowała się w porządku i należały się jej chociaż przeprosiny. Ale nie, jej nie można przepraszać, trzeba ją potępiać. Jest przecież żoną [/b]tego prezydenta.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez hefajstos » środa, 24 maja 2006, 10:04

pluskwa napisał(a):
u kogo?

Prosił posła Hoca-program "zbliżenia" Jarosława Banasia...program był super,polecam.

Foreigner pisz na temat ,a nie walisz ni z gruszki ni z pietruszki.
hefajstos
Dyskutant

Postprzez pluskwa » środa, 24 maja 2006, 10:06

Czy Włosi nic nie dokladali do tego pobytu?
To partnerstwo głównie na wzajemnym goszczeniu się polega - chyba? Jeżeli nie, to ja chętnie na następny wyjazd pojechałbym jako świta.
pluskwa
Twardziel

Postprzez Easy Rider » środa, 24 maja 2006, 10:08

Który z szanujących się polityków ( nie mówię o głowach państwa) bierze na zawodowe wyjazdyc małżonki ?, no który?, słoma z butów i tyle, jadła piła i spała nie za swoje
Easy Rider
Terminator

Postprzez qrczak » środa, 24 maja 2006, 10:11

Easy Rider napisał(a):Który z szanujących się polityków ( nie mówię o głowach państwa) bierze na zawodowe wyjazdyc małżonki ?, no który?, słoma z butów i tyle, jadła piła i spała nie za swoje

Udowodnij, że nie za swoje bo jak na razie dalej walisz plotki.
Był kiedys taki polityk jak Leszek, któremu Miller było na nazwisko. On chyba też zdaje się, że do Papieża ciągał za sobą żonę, wnuczkę. I to rządowym samolotem.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez Easy Rider » środa, 24 maja 2006, 10:12

qrczak napisał(a):Jak tak czytam to widzę, że ja chyba naprawdę zostałem wychowany na nienormalnego człowieka, który do tego miasta nijak nie pasuje. Połowa ludzi tutaj ma jakąś skrzywioną moralność.
Na kobietę zostało rzucone podejrzenie, że pojechała za pieniądze podatników (po raz kolejny informacja nie sprawdzona w żaden sposób, więć tak, jest to plotka), przyszła więc i pokazała dowód przelewu, że wszystko jest ok. No i teraz wychodzi na to, że trzeba ją potępić za to, że w ogóle przyszła i za to, że tak mało zapłaciła.
Ja uważam, że pani prezydentowa zachowała się w porządku i należały się jej chociaż przeprosiny. Ale nie, jej nie można przepraszać, trzeba ją potępiać. Jest przecież żoną [/b]tego prezydenta.

w porządku to się ja zachowałem bo ją do studia w takich spodniach wpuściłem buehehehehee
Easy Rider
Terminator

Postprzez Easy Rider » środa, 24 maja 2006, 10:16

qrczak napisał(a):
Easy Rider napisał(a):Który z szanujących się polityków ( nie mówię o głowach państwa) bierze na zawodowe wyjazdyc małżonki ?, no który?, słoma z butów i tyle, jadła piła i spała nie za swoje

Udowodnij, że nie za swoje bo jak na razie dalej walisz plotki.
Był kiedys taki polityk jak Leszek, któremu Miller było na nazwisko. On chyba też zdaje się, że do Papieża ciągał za sobą żonę, wnuczkę. I to rządowym samolotem.

premiera do prezydenta miasteczka porównujesz, pojechała na przysłowiowy krzywy ryj
nie licząc opłaty za samolot
Easy Rider
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg