Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Suzy » sobota, 20 maja 2006, 10:21

... wczoraj zamiast spędzić kolejny wieczór w jakieś knajpie skusiłam się na elegancką kolacyjkę w "domku kata" :oops: ... oczywiście od razu zabrałam się za sałatkę grecką... do tego wpałaszowałam grzanki z sosem kurkowym i na deser wcisnełam jeszcze naleśnika kokosowego z brzoskwiniami , bitą śmietaną i lodem czekoladowym z owocami... :eat: napiszę krótko ... [smilie=shifty.gif] jeszcze nie myślę o śniadaniu :lol: było pyyysszzzznnniiieee [smilie=look.gif]
Suzy
Gwiazdor

Postprzez CaSion » sobota, 20 maja 2006, 12:22

nudy
CaSion
Nowicjusz

Postprzez anula » sobota, 20 maja 2006, 12:34

no coz i urok pieknego weekendu powoli zanika. ale moze uda sie cos jeszcze uratowac :)
anula
Ważniak

Outlook Express

Postprzez looser » sobota, 20 maja 2006, 16:19

Witam,

Wygląda na to, że to jeden z nielicznych tematów, w których mogę cokolwiek napisac. Dziwią mnie te ograniczenia swoją drogą, a może ja niekumaty jestem i coś mam źle ustawione w profilu? I don't know.
W skrócie rzecz ujmując trafiłem na to forum przypadkowo, chociaż z internetu z TKK korzystam od pół roku i na początku nawet zadzwoniłem do jakiegoś Pana z TKK z pytaniem jak skonfigurowac krok po kroku Outlook Express aby działał z naszą siecią. Otrzymałem na tyle enigmatyczne informacje, że coś należy pokombinowac z połączeniami internetowymi, że nic z tego nie zrozumiałem i na końcu po kilkunastu próbach skonfigurowania tego połączenia dałem sobie spokój. Od tego czasu przeglądam pocztę poprzez www co sami przyznacie jest doś upierdliwe. Ale trafiając na to forum przypomniał mi się temat OE i postanowiłem poszukac odpowiedzi na nurtujący mnie problem. Niestety niczego nie znalazłem i jedyne co mi pozostało to zapytac czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mnie oświecic, jak skonfigurowac OE do działania z naszą siecią.

Za wszystkie rady serdecznie dziękuję
Pozdrawiam
looser
Nowicjusz

Postprzez minas » sobota, 20 maja 2006, 19:07

minas
Ważniak

Gadu-Gadu: 2285712

Postprzez Mafi » sobota, 20 maja 2006, 19:09

[center]***[/center]
Nastrój? Czuję się jak nie ja... yhh...

Idę na piwo... o

:piwo:
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez kamila » sobota, 20 maja 2006, 20:03

Lampka białego wina z cytrynką, tylko szkoda, że taka pogoda płacząca, bo poszłabym sobie nad morze posiedzieć :roll: . Dziś odpoczywam od wszystkiego, co za dużo to nie dobrze.
:serce:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez padalec » sobota, 20 maja 2006, 20:45

spoko
padalec
Dyskutant

Postprzez Peny » sobota, 20 maja 2006, 22:18

ja tez jestem szczesliwa ^_^ cholernie szczesliwa :jupi: :D nawet te smieszne egzaminy, ktore niedlugo bede zmuszona pisac, mnie dzis nie przerazaja ;P :cwaniak:
mam swoje kochane misie koalowe i kolorowe, bez ktorych zycie byloby szare i nudne.. i mam tez wspanialy samochodzik, ktory potrafi skopac jakąś tam hondzine [smilie=happy2.gif] :P generalnie jest "w dechę" :P :lol: [smilie=bike.gif]
ide spac :) [smilie=mml.gif]
Dobranoc i zyczę Państwu milego, nadchodzącego dnia :D
Peny
Terminator

Postprzez kurczaczek » sobota, 20 maja 2006, 23:54

Juwenalia Gdańskie udane jak najbardziej.
Chociaż byłam na jednym dniu z trzech to nie żałuje.
Dzisiajszy koncert Comy pierwsza klasa i jeszcze moja piosenka "Leszek Żukowski" mrr...
Jeden minus to padający deszcz... ale jest ok :D
Idę spać z uśmiechem na twarzy :)
kurczaczek
Terminator

Gadu-Gadu: 2785812
Postprzez Suzy » niedziela, 21 maja 2006, 03:27

... było dobrze ... :lol: a teraz spać :| :wink:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez Mafi » niedziela, 21 maja 2006, 11:09

[center]***[/center]
Suuuuper... :lol: po wczorajszym dancowaniu i wymiataniu w lotki ;p naaaaaawet mi się wygrać udało... :D :twisted: :twisted: :twisted:

Mimo 4 h snu cały czas chce mi się [smilie=mml.gif] [smilie=mml.gif]

Nastrój gicior :D
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark