przez looser » sobota, 20 maja 2006, 16:19
Witam,
Wygląda na to, że to jeden z nielicznych tematów, w których mogę cokolwiek napisac. Dziwią mnie te ograniczenia swoją drogą, a może ja niekumaty jestem i coś mam źle ustawione w profilu? I don't know.
W skrócie rzecz ujmując trafiłem na to forum przypadkowo, chociaż z internetu z TKK korzystam od pół roku i na początku nawet zadzwoniłem do jakiegoś Pana z TKK z pytaniem jak skonfigurowac krok po kroku Outlook Express aby działał z naszą siecią. Otrzymałem na tyle enigmatyczne informacje, że coś należy pokombinowac z połączeniami internetowymi, że nic z tego nie zrozumiałem i na końcu po kilkunastu próbach skonfigurowania tego połączenia dałem sobie spokój. Od tego czasu przeglądam pocztę poprzez www co sami przyznacie jest doś upierdliwe. Ale trafiając na to forum przypomniał mi się temat OE i postanowiłem poszukac odpowiedzi na nurtujący mnie problem. Niestety niczego nie znalazłem i jedyne co mi pozostało to zapytac czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mnie oświecic, jak skonfigurowac OE do działania z naszą siecią.
Za wszystkie rady serdecznie dziękuję
Pozdrawiam