Panie trener daj pan spokoj z takim skladem. Ja nie wiem jak ich wybierali? Losowanie jakies czy cu?
Dudek jeszcze tak naprawde wiosny nie czyni, bo ma (jak na naszych kadrowiczy przystalo) bardzo nierowna (a moze nawet losowa) forme.
Pomoc tez jeszcze sie da przebolec, ale kurcze atak to jakas porazka jest.
Ja rozumie ze taka gwiazda polskiej pilki, nasz Ronaldinho, Rasiak sie popisal w ostatnim meczu no ale ludzie to byly Wyspy Owcze, zespol na poziomie Izraela nie pozwolilby mu na takie akcje i zeby go zaraz do reprezentacji, Pinokia jednego, brac?
Ze Franek nie jedzie to poracha^2, przeca to jedyny chyba nasz co wskoczy tam gdzie ma byc i strzeli bramke, to sie chyba talent nazywa. Ja rozumiem ze on formy nie ma albo go Trenejro nie lubi ale zeby go za to nie brac?
Mlodzi gniewni to co maja byc? Takie dzokery, czy inne czarne konie? Ludzie to mistrzostwa i tutaj sie nie stawia na przypadek czy inne rzuty kostkami
Obecny sklad gwarantuje nam niespodzianke totalna, tak jak powiedzil Flo, do tej pory wiedzielismy +- co sie stanie a teraz mamy pewnosc ze nie wiemy nic, ale ja tam bym na cuda nie liczyl, zostanie nam jak co mistrzostwa "przypominijmy sobie ten cudowny mecz na Wembley".