Marko23 napisał(a):W Warszwce fajne zespoły zagrają.
Taaaak? No ten. Trzebaby sie kiedys w koncu pojawic na zajeciach, bo przestalam sie orientowac co i jak
Jedno co wiem to to, ze nauke czas rozpoczac...
...od jutra

Marko23 napisał(a):W Warszwce fajne zespoły zagrają.
Jedno co wiem to to, ze nauke czas rozpoczac...

WZT napisał(a):Suzy napisał(a):... ostatni wyjazd do Torunia w celach naukowych.... hym... akurat są juwenalia... to jakis znak
powod aby sobie zrobic sobie impreze i sie dobrze pobawic![]()
niech żyje wszechwładny dziekan i biurokracja.... za tydzień kolejna "wycieczka" 
Musze napisac jeszcze 3 prace, w tym 2 to badania, ktore moge przeprowadzic w przedszkolu na dzieciach ( oj sie bedzie dzialo......
)
mega egzamin a do tego pod koniec maja koło z dwuch lat......
ostatnie chwile słodkiego lenistwa.
W tym roku masakiera, jeden egz. po drugim. Pozostaje mi składowanie kawy
.........i yspanie sie na zapas
![smartass [smilie=smartass.gif]](./images/smilies/smartass.gif)
do tej pory opracowalam juz polowe
Malymi kroczkami do przodu

WZT napisał(a):Suzy napisał(a):WZT napisał(a):Suzy napisał(a):... ostatni wyjazd do Torunia w celach naukowych.... hym... akurat są juwenalia... to jakis znak
powod aby sobie zrobic sobie impreze i sie dobrze pobawic![]()
jednak do końca czerwca dam na wstrzymanieniech żyje wszechwładny dziekan i biurokracja.... za tydzień kolejna "wycieczka"
Bedzie dobrze!!!!
ew. mozna spalic mu dom
..... ale jestem dobrej myśli
Zachciało im się egzaminu i szkolenia BHP
.... cholera jasna .... a już chciałam mieć lipiec wolny, słoneczny, radosny .... dobrze, że przynajmniej druga połowa będzie udana o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem 
) i 21 do drugiego z fizjologii.
Zero wpisów w indeksie i jeszcze nie wszystkie przedmioty zaliczone.
Trzeba się wziąć do pracy coby wakacje były dłuższe.
Jesli wszystko pójdzie pomyślnie to już od 6 czerwca mam wolne. ![icecream [smilie=icecream.gif]](./images/smilies/icecream.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości