Wszyscy Jesteśmy Chrystusami - no cóż... nie wiem czemu j0shu4 twierdzi że tan film skrzywia psychikę... dla porządku dodam że film jest Marka Koterskiego a nie Andrzeja Chyry jak to twierdzi j0shu4 w swoim poście dwie strony wcześniej... Chyra zagrał jedną z głównych ról.
Film jak film, dość specyficznie pokazana choroba alkoholowa i cierpienie z nią związane. Cierpienie nie tylko osoby dotkniętej tym nałogiem, ale i wszystkich bliskich. Warto zobaczyć, bo opowiedziana historia dotyka też spraw nie związanych z alkoholizmem bezpośrednio... jedną z nich jest nieumiejętność komunikacji między ludźmi...
Wszystko Gra - Woodyiego Allena... Ot taki jak ja to mówię obyczaj sensacyjny

Opowieść o pożądaniu i rozsądku, ... . O tym że dużo w życiu zależy od szczęścia

...wato obejrzeć ... zero nudy.
Zakładnik / Collateral - ...tak się złożyło że dopiero teraz zobaczyłem ten film... Tom Cruise jako płatny morderca który w jedną noc ma wykonać kilka zleceń w L.A. ... lekkie i przyjemne kino amerykańskie - bez zapierających dech w piersiach efektów specjalnych... warto popatrzeć...
Olcia: nie wszystkie filmy robi się po to żeby niosły przesłanie... niektóre robi się po to żeby były dobre. Uwierz mi Pulp Fiction jest filmem dobrym...