Stronka zieleni miejskiej

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Stronka zieleni miejskiej

Postprzez Katia » niedziela, 7 maja 2006, 14:22

Na stronce w forum można wypowiadać się na różne tematy,a także zgłaszać uwagi i wnioski dotyczące terenów zieleni,stronka jest prawie gotowa,tylko będą dokładane zdjęcia oraz powstanie cennik usług na cmentarzu miejskim.Także zapraszam wszystkich do wypowiadania się na naszym forum oraz do dyskusji.www.zielenmiejska.prv.pl
Katia
Twardziel

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 8 maja 2006, 07:26

BLAaa
Uzależniony

Postprzez Katia » poniedziałek, 8 maja 2006, 13:04

Katia
Twardziel

Postprzez Katia » poniedziałek, 8 maja 2006, 13:07

Narazie nikt nic nie pisze,szkoda ale poczekamy zobaczymy :)
Katia
Twardziel

Postprzez Joey » wtorek, 9 maja 2006, 20:50

Joey

Postprzez r00t » wtorek, 9 maja 2006, 21:03

r00t
Administrator

Postprzez Katia » wtorek, 9 maja 2006, 21:47

nie prosiłam o ocenę tej strony technicznie, ale jest to stronka zrobiona z dobrych chęci i za darmo.Nikt z firmy nie prosił,żebym ją zrobiła sama od siebie to zrobiłam bo pomyślałam że będzie miło jeśli ją zrobię skoro zapłacicli za srwer.Może jesteś informatykiem,ale wg mnie serca nie masz.
Jestem zszokowana bo nie myślałam że tak to ktokolwiek odbierze.Ten kolor mi się spodobał i dlatego tam jest więc jest to mój wybór.Zlikwiduj ten temat nie ma sensu go ciągnąć jeśli ma być tak odbierany.
Katia
Twardziel

Postprzez marek » wtorek, 9 maja 2006, 22:10

marek
V.I.P

Postprzez Katia » wtorek, 9 maja 2006, 22:14

Katia
Twardziel

Postprzez marek » wtorek, 9 maja 2006, 22:20

marek
V.I.P

Postprzez Katia » wtorek, 9 maja 2006, 22:26

Katia
Twardziel

Postprzez marek » wtorek, 9 maja 2006, 22:34

marek
V.I.P

Postprzez Katia » wtorek, 9 maja 2006, 22:34

Moi poprzednicy nie krytykowali merytorycznej zawartości, tylko wykonanie. Może Szanowny Autor powinien popracować nad swoim warsztatem a nie fochami. Jezeli to on "postawił" Ci schronisko, to skórek do PHP - Fusion w sieci bez liku. Wystarczy wybrać inną i nie modyfikować bez potrzeby albo z chwilowego braku umiejętności.[/quote]
Skórkę ja wybrałam o czym chyba we wcześniejszym poście wspomnialam miał ją zmienić ale nie robił tego i stąd tak wyszło,poza tym skoro jak root mówi nie może być prv to trzeba inny adres podać ale ja nie umiem tego robić
Katia
Twardziel

Postprzez r00t » wtorek, 9 maja 2006, 22:36

Katia:

...temat miałem usunąć ale widzę że nie tylko na PW dostałem wiadomość. Więc nie mogę go skasować bo publicznie zostałem posądzony o "brak serca" ...

Tak jak pisałem na PW, Zieleń Miejska to poważna firma. Internet to poważna sprawa. Strona spółki w Internecie też zabawą nie jest. Nie może wyglądać źle... Chęć zrobienia strony to jak najbardziej chwalebny czyn, ale jak się za coś zabiera trzeba się upewnić że wie co się robi. Internauta odwiedzający witrynę nie zwraca uwagi tylko na treść. Żyjemy w czasach w których jakość przekazu wizualnego ma olbrzymie znaczenie.

Powiedziałem prawdę co myślę o tej stronie. Jak widać nie tylko ja ją skrytykowałem.

Nie rozumiem stwierdzenia "że nikt z firmy o nią nie prosił"... to znaczy że jakieś dwie osoby mogą sobie robić w Internecie co im się rzewnie podoba i podpisywać to marką firmy? Coś tu chyba jest nie tak!

Napiszę jeszcze raz tutaj to samo co napisałem Ci na PW - uważam że większą krzywdą jest przyklaskiwanie każdemu kto coś robi niż mówienie prawdy (subiektywnej prawdy - bo to był mój punkt widzenia). Każdy kto zajmuje się jakąś formą twórczości powinien spodziewać się krytyki... i się jej nie bać. Nie można pokazywać światu swojego dzieła i liczyć tylko na "głaskanie po główce"... Więc jeżeli kolega chce robić strony w przyszłości niech poczyta trochę i poprawi swoją robotę.

Ja również jestem krytykowany od czasu do czasu, ale jestem pewien swego i nie obrażam się na ludzi którzy myślą inaczej... ta pewność nie jest wynikiem jakiejś dumy czy zadufania w sobie... Ta pewność to pozytywna i konieczna pewność... robię coś i się tego nie wstydzę... jeżeli ktoś uważa że robie to źle - jego sprawa - ma do tego prawo.. ja swoje wiem. Tak jest ze wszystkimi ludźmi którzy coś robią... trzeba wierzyć w siebie... inaczej się nie da.... Więc serce czy brak serca tutaj nie ma nic do rzeczy. Jak już mówiłem większą krzywdę zrobiłbym wam gdybym tej strony nie skrytykował...
r00t
Administrator

Postprzez marek » wtorek, 9 maja 2006, 22:42

Ostatnio edytowano wtorek, 9 maja 2006, 22:45 przez marek, łącznie edytowano 1 raz
marek
V.I.P

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg