pastor napisał(a):Po raz kolejny Kinsey - hyh film do relaksu nocnego no i jeden z lepszych biograficznych... The jacket OH ten Brody![]()
![]()
znaczy sie "Perły z lamusa" w dobrym stylu
![]()
![]()
Kinsey to film idealny dla Ciebie

pastor napisał(a):Po raz kolejny Kinsey - hyh film do relaksu nocnego no i jeden z lepszych biograficznych... The jacket OH ten Brody![]()
![]()
znaczy sie "Perły z lamusa" w dobrym stylu
![]()
![]()

coś w tym jestWZT napisał(a):Suzy napisał(a):... bajkowy wieczór ... czyli "gnijąca panna młoda"... bajka całkiem - całkiem... lubię nie do końca dobre zakończenia ... takie to ... hym... "życiowe"
ten film to taka necrofilia na wesolo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

eee..? mi sie film podobał, bo jest dynamiczny, hehe.. a to, że bohaterowie na siebie "burzowo" spoglądają to tylko pozostaje się uśmiechnąć samej do siebieWZT napisał(a):I mam pytanie do drogich Forumowiczek- czy wynaprawde jak ten film widzicie to tak go analizujecie????????
Co tam jest do analizowania? chyba, że kroki w tańcu 
moze to z milosci do tanca i ze wzgledu na swietna muzyke?
przeciez ty to kochasz

WZT napisał(a):niewiem jaka wielka zbrodnie popelnilem ale dzisiaj zostalem zmuszony do zobaczenie filmu pt. Dirty Dancing... ten film sie dalo jakos przebolec ale analizy kazdej sceny tanca, wymiany znaczacych spojrzen pomiedzy dwojka glownych bohaterow itp. to byla po prostu masakra!!!
I mam pytanie do drogich Forumowiczek- czy wynaprawde jak ten film widzicie to tak go analizujecie????????

WZT napisał(a):niewiem jaka wielka zbrodnie popelnilem ale dzisiaj zostalem zmuszony do zobaczenie filmu pt. Dirty Dancing... ten film sie dalo jakos przebolec ale analizy kazdej sceny tanca, wymiany znaczacych spojrzen pomiedzy dwojka glownych bohaterow itp. to byla po prostu masakra!!!
I mam pytanie do drogich Forumowiczek- czy wynaprawde jak ten film widzicie to tak go analizujecie????????
,taka typowa dla amerykanskiego filmu,Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości