Program TVN Turbo został wstrzymany w związku ze znaczącym wzrostem opłat za rozprowadzanie tego programu. Jesteśmy w trakcie negocjacji nowych warunków umowy.Prosze o cierpliwość,sprawa rozstrzygnie sie do końca przyszłego tygodnia.
qrczak napisał(a):Jak wcześniej pisałem stworzyłem maila do TKK. Przyszła odpowiedź.Program TVN Turbo został wstrzymany w związku ze znaczącym wzrostem opłat za rozprowadzanie tego programu. Jesteśmy w trakcie negocjacji nowych warunków umowy.Prosze o cierpliwość,sprawa rozstrzygnie sie do końca przyszłego tygodnia.

SzOpEn napisał(a):qrczak napisał(a):Jak wcześniej pisałem stworzyłem maila do TKK. Przyszła odpowiedź.Program TVN Turbo został wstrzymany w związku ze znaczącym wzrostem opłat za rozprowadzanie tego programu. Jesteśmy w trakcie negocjacji nowych warunków umowy.Prosze o cierpliwość,sprawa rozstrzygnie sie do końca przyszłego tygodnia.
No teraz to tylko miejmy nadzieje ze znów pojawi się TVN TURBO

Koala napisał(a):SzOpEn napisał(a):qrczak napisał(a):Jak wcześniej pisałem stworzyłem maila do TKK. Przyszła odpowiedź.Program TVN Turbo został wstrzymany w związku ze znaczącym wzrostem opłat za rozprowadzanie tego programu. Jesteśmy w trakcie negocjacji nowych warunków umowy.Prosze o cierpliwość,sprawa rozstrzygnie sie do końca przyszłego tygodnia.
No teraz to tylko miejmy nadzieje ze znów pojawi się TVN TURBO
pfffffff porażka płacić tyle kasy i nie miec choc jednego dobrego programu...
moze wiecej religinych kanałów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 5 gości