czy lewica kołobrzeska zjednoczy się?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Vin » czwartek, 6 kwi 2006, 09:56

Achaja napisał(a):
Vincenta napisał(a):
Katia napisał(a):Posłuchaj!!!!
Mówi się, że każdy kto skończył ileś tam lat(nie pamiętam wieku), może startować na prezydenta, niech nawet będzie zwykłym dozorcą w jakiejś szkole, ale jeśli ten człowiek ma poparcie i ludzie wiedzą że nadaje się na to stanowisko, to będą na niego głosować.Każdy ma swój własny pogląd na tą samą sprawę i każdego zdanie powinno się szanować i wybór.
Mam rację??Uważam osobiście że tak.

Masz rację.
Artur D. jest świetnym kandydatem na prezydenta. :)

Vin proszę Cię.

Zdecydowanie uważam, że jeżeli ma takie ambicje, to zdecydowanie to nie jest jeszcze jego czas, szanse minimalne, a w zasadzie żadne przy reszcie kandydatów - niestety może to brutalne, ale takie jest moje zdanie

Achaja :)

No przecież myślę tak jak Ty. :)
A to co napisalam to żart, śpiąca jesteś ? :)
Vin
Uzależniony

Postprzez Katia » czwartek, 6 kwi 2006, 09:56

Achaja napisał(a):
Katia napisał(a):
Ja zawsze jestem zdania,że jeśli się nie spróbuje to nie wie się jak to smakuje.Ale zawsze warto spróbować jeśli nie ma się nic do stracenia :D

ja i tak pozostanę przy swoim zdaniu - to jeszcze nie jego czas, ale zrobi co sam uzna za stosowne

Tu się z Tobą w pełni zgadzam, że sam zdecyduje co dalej :D
Katia
Twardziel

Postprzez BLAaa » piątek, 7 kwi 2006, 13:38

Na razie mamy spore zamieszanie na lokalnej scenie politycznej. Komitetów wyborczych nam się namnoży. Ciekawe ilu będzie kandydatów na prezydenta w pierwszej turze?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez kraall » sobota, 8 kwi 2006, 07:53

Chyba się przesłyszałem?
Lider tego tematu wyciął ładny numer. Ogłosił, że legitymację pratyjną (swoją) spuszcza do klozetu. Ba, brzydzi się każdą partią. Doznał podobno olśnienia na sesji budżetowej. Tak partyjny zamordyzm posła Karpiniuka go odmienił, że on zrobił to, co zrobił.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Eureka » sobota, 8 kwi 2006, 08:23

kraall napisał(a):Chyba się przesłyszałem?
Lider tego tematu wyciął ładny numer. Ogłosił, że legitymację pratyjną (swoją) spuszcza do klozetu. Ba, brzydzi się każdą partią. Doznał podobno olśnienia na sesji budżetowej. Tak partyjny zamordyzm posła Karpiniuka go odmienił, że on zrobił to, co zrobił.

Jeszcze trochę a napiszesz, że zamordyzm Kaczyńskich go odmienił. Daj spokój i nie mieszaj lidera PO do rozgrywek wewnątrzpartyjnych lewicy.
Eureka
V.I.P

Postprzez BLAaa » sobota, 8 kwi 2006, 08:24

Myślałem, że znam dobrze chłopa, atu proszę - zaskoczył mnie. Artur, tak po koleżeńsku mówię Ci, to chyba błąd był. Ale Twoja wola.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez pluskwa » sobota, 8 kwi 2006, 08:25

Może przejrzał na oczy?
pluskwa
Twardziel

Postprzez BLAaa » sobota, 8 kwi 2006, 08:39

pluskwa napisał(a):Może przejrzał na oczy?

Czy ja wiem? To chyba coś innego. Zawsze mam mieszane uczucia, gdy funkcjonariusze partyjni negują "partyjniactwo". Np. o czymś podobnym mówił na konferencji Urzędu Miejskiego sekretarz miasta, jakby sam zapomniał, że do niedawna był jednym z liderów Unii Wolności. Prezydent też.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Vin » sobota, 8 kwi 2006, 08:51

Zrobił sobie bilans strat i zysków.
I wyszło, że śmiało może być wolnym strzelcem.
No ale w życiu róznie bywa, wiatr się zmieni to się z legitymacją kiedyś przeprosi.
To tylko kwestia czasu.
Vin
Uzależniony

Postprzez kraall » poniedziałek, 10 kwi 2006, 09:00

Eureka napisał(a):

Jeszcze trochę a napiszesz, że zamordyzm Kaczyńskich go odmienił. Daj spokój i nie mieszaj lidera PO do rozgrywek wewnątrzpartyjnych lewicy.

Aleś się wnerwił! Nie wykluczam, że zamordyzm Kaczyńskich w wersji dr Hoca też zrobił swoje. Ja, miłościwie nam panującego posła Karpiniuka do niczego nie mieszam. Tylko czy Ty prasy nie czytasz, tkk nie oglądasz, kołobrzeskiego radia nie słuchasz? Tam aż huczało do czego się Twój lider miesza. Jak nie wiesz, to do wszystkiego. Więc do lewicy chyba też. :lol: :D :wink:
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez Foreigner » poniedziałek, 10 kwi 2006, 13:47

Nagonka na posla PO :?: Widziales konferencje posla HOCa :?: Czytal z kartki to co mu HB kazal. szkoda slow.
Foreigner
Weteran

Postprzez kraall » poniedziałek, 10 kwi 2006, 15:42

Foreigner napisał(a):Nagonka na posla PO :?: Widziales konferencje posla HOCa :?: Czytal z kartki to co mu HB kazal. szkoda slow.

Wszystko widziałem, przeczytałem i wysłuchałem. Każdy ma teraz to na co zapracował. :P
kraall
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg