Wszyscy na jednego...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez MagdaLena » sobota, 1 kwi 2006, 17:35

Głosowanie przeciw budżetowi było ustawione, to oczywiste. PO zawrze koalicję nawet z SLD, byle tylko postawić na swoim i wyeliminować HB z dalszej gry. Dzięki całej tej sytuacji mdli mnie na samą myśl o polityce... Czy naprawdę nie da się tego jakoś inaczej załatwić zamiast szmacić się z każdej strony?
MagdaLena
Bywalec

Postprzez BLAaa » sobota, 1 kwi 2006, 17:37

Dziewcze, jeżeli 11 radnych, czyli wiekszość źle oceniła rozpasanie budżetu, to chyba cos jest na rzeczy.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Eureka » sobota, 1 kwi 2006, 18:33

MagdaLena napisał(a):Głosowanie przeciw budżetowi było ustawione, to oczywiste. PO zawrze koalicję nawet z SLD, byle tylko postawić na swoim i wyeliminować HB z dalszej gry. Dzięki całej tej sytuacji mdli mnie na samą myśl o polityce... Czy naprawdę nie da się tego jakoś inaczej załatwić zamiast szmacić się z każdej strony?
Czy uważasz, że występowanie przeciwko H.B. jest zeszmaceniem się z każdej strony?
Eureka
V.I.P

Postprzez MagdaLena » sobota, 1 kwi 2006, 18:45

Eureka, ja rozumiem, że HB dla jednych jest ok, dla innych nie, szanuję poglądy innych ale porażające jest to, w jaki sposób odbywa się to całe przedstawienie. Zeszmacenie - miałam na myśli sam sposób "walki".
MagdaLena
Bywalec

Postprzez Vin » sobota, 1 kwi 2006, 18:46

Magdaleno - każdemu według zasług i z należnymi honorami :)
Widocznie HB zasłużył sobie tylko na taką walkę i takie honory. :)
Vin
Uzależniony

Postprzez kraall » niedziela, 2 kwi 2006, 06:58

MagdaLena napisał(a):Głosowanie przeciw budżetowi było ustawione, to oczywiste. PO zawrze koalicję nawet z SLD, byle tylko postawić na swoim i wyeliminować HB z dalszej gry. Dzięki całej tej sytuacji mdli mnie na samą myśl o polityce... Czy naprawdę nie da się tego jakoś inaczej załatwić zamiast szmacić się z każdej strony?

Nie ośmieszaj się. Wszystkie głosowania w radzie sa ustawione. Przecież kluby informują, jak będą głosowały.
I opanuj się. PO ma tyle wspólnego z SLD, co SLD z PiS.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez kraall » niedziela, 2 kwi 2006, 06:59

Nie ośmieszaj się. Wszystkie głosowania w radzie sa ustawione. Przecież kluby informują, jak będą głosowały.
I opanuj się. PO ma tyle wspólnego z SLD, co SLD z PiS.
kraall
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » niedziela, 2 kwi 2006, 09:12

MagdaLena napisał(a):Eureka, ja rozumiem, że HB dla jednych jest ok, dla innych nie, szanuję poglądy innych ale porażające jest to, w jaki sposób odbywa się to całe przedstawienie. Zeszmacenie - miałam na myśli sam sposób "walki".

A Ty nie zauwazyłas, że to HB był rezyserem tego przedstawienia?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez BLAaa » niedziela, 2 kwi 2006, 09:20

Taaaaa... Miał być dramat, a wyszła komedia...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Eureka » niedziela, 2 kwi 2006, 12:13

Achaja napisał(a):
BLAaa napisał(a):
MagdaLena napisał(a):Eureka, ja rozumiem, że HB dla jednych jest ok, dla innych nie, szanuję poglądy innych ale porażające jest to, w jaki sposób odbywa się to całe przedstawienie. Zeszmacenie - miałam na myśli sam sposób "walki".

A Ty nie zauwazyłas, że to HB był rezyserem tego przedstawienia?

moim skromnym zdaniem w dodatku kiepskim reżyserem

Moim zdaniem "skopał" cały spektakl. Jednak nie należy lekceważyć jego pomysłów na przetrwanie i następne panowanie. Kto wie, czy nie był to zamierzony spektakl. Wydaje mi się, że tak. Strategów od wyborów należy przestrzec, że jest to przeciwnik posiadający nie tylko władzę, ale i doświadczenie.
Eureka
V.I.P

Postprzez BLAaa » niedziela, 2 kwi 2006, 14:45

Eureka napisał(a):Moim zdaniem "skopał" cały spektakl. Jednak nie należy lekceważyć jego pomysłów na przetrwanie i następne panowanie. Kto wie, czy nie był to zamierzony spektakl. Wydaje mi się, że tak. Strategów od wyborów należy przestrzec, że jest to przeciwnik posiadający nie tylko władzę, ale i doświadczenie.

Zgoda, ale też oderwał się od dołów i przestał słuchac ludzi, albo słucha nie tych, co powinien.
Myślę, że rozpoczynając wojne na wszystkich możliwych frontach, po prostu polegnie.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Vin » niedziela, 2 kwi 2006, 14:46

Polegnie jak będzie miał przeciwnika.
Jak na razie nie ma takiego.
Niestety.
Vin
Uzależniony

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg