Czy uważasz, że występowanie przeciwko H.B. jest zeszmaceniem się z każdej strony?MagdaLena napisał(a):Głosowanie przeciw budżetowi było ustawione, to oczywiste. PO zawrze koalicję nawet z SLD, byle tylko postawić na swoim i wyeliminować HB z dalszej gry. Dzięki całej tej sytuacji mdli mnie na samą myśl o polityce... Czy naprawdę nie da się tego jakoś inaczej załatwić zamiast szmacić się z każdej strony?
MagdaLena napisał(a):Głosowanie przeciw budżetowi było ustawione, to oczywiste. PO zawrze koalicję nawet z SLD, byle tylko postawić na swoim i wyeliminować HB z dalszej gry. Dzięki całej tej sytuacji mdli mnie na samą myśl o polityce... Czy naprawdę nie da się tego jakoś inaczej załatwić zamiast szmacić się z każdej strony?
MagdaLena napisał(a):Głosowanie przeciw budżetowi było ustawione, to oczywiste. PO zawrze koalicję nawet z SLD, byle tylko postawić na swoim i wyeliminować HB z dalszej gry. Dzięki całej tej sytuacji mdli mnie na samą myśl o polityce... Czy naprawdę nie da się tego jakoś inaczej załatwić zamiast szmacić się z każdej strony?
MagdaLena napisał(a):Eureka, ja rozumiem, że HB dla jednych jest ok, dla innych nie, szanuję poglądy innych ale porażające jest to, w jaki sposób odbywa się to całe przedstawienie. Zeszmacenie - miałam na myśli sam sposób "walki".
Achaja napisał(a):BLAaa napisał(a):MagdaLena napisał(a):Eureka, ja rozumiem, że HB dla jednych jest ok, dla innych nie, szanuję poglądy innych ale porażające jest to, w jaki sposób odbywa się to całe przedstawienie. Zeszmacenie - miałam na myśli sam sposób "walki".
A Ty nie zauwazyłas, że to HB był rezyserem tego przedstawienia?
moim skromnym zdaniem w dodatku kiepskim reżyserem
Eureka napisał(a):Moim zdaniem "skopał" cały spektakl. Jednak nie należy lekceważyć jego pomysłów na przetrwanie i następne panowanie. Kto wie, czy nie był to zamierzony spektakl. Wydaje mi się, że tak. Strategów od wyborów należy przestrzec, że jest to przeciwnik posiadający nie tylko władzę, ale i doświadczenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości