Gargamel napisał(a):Do widzenia panie Karpiniuk,Parus,Hok i przestań Łukasz mataczyć,bo tak doskonałego,pro-inwestycyjneygo budżetu nigdy nie widziałem.Gdyby wam 1000 budżetów przedstawiono to i tak byłoby źle.Czy Ty,Wy tego nie rozumiecie.
BLAaa ty to nawet konia nazwiesz kotem w tej sytuacji...........beeeeeep,beeeeeeep no co ma cztery łapy-ma,ogon też ma i oczy ma

Jeżeli uważasz, że utrzymanie w dochodach kwoty 30 mln zł ze sprzedazy lotniska jest ok, to tkwij tam sobie w kącie z własnym zadowoleniem.
Bo prawda jest taka, że te inwestycje, jak je nazywasz przy dziurze budżetowej pociagna za sobą w niedalekiej przyszłości albo kredyty konsumpcyjne, albo cięcia wydatków społecznych.
A propos inwestycji, w trakcie prezentowania budżetu na sesji oraz w posesyjnej awanturze ich kształtu, to zauważylem, że do inwestycji pozaliczane zostało wszystko co sie tylko dało wymysleć. Choćby place zabaw na osiedlach... Rozpłakałem się ze wzruszenia.
A jeżeli chodzi o drugą część Twojej wypowiedzi, to jak zwykle nic nie zrozumiałem.