Co byś zmienił...

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez kulA » piątek, 31 mar 2006, 10:40

Mafi napisał(a):
SatH^Raa napisał(a):Zespół moderujący forum.tkk.pl.

[center]***[/center]
Ja bym z chęcia wskoczyła na Twoje miejsce :D :twisted:

A w Kołobrzegu nie podoba mi się to, że wszyscy się tu znają i gdzie się nie ruszyć i co nie zrobić wszyscy wszystko i o wszystkich wiedzą :/

przesadzasz, niejednokrotnie przyjezdzalem na pare dni i nie mialem sie z kim spotkac, chodzac po ulacach nie widywalem znajomych etc. nie jest wcale taki maly jak sie wydaje
kulA
Rycerz forum

Postprzez Mafi » piątek, 31 mar 2006, 12:37

kulA napisał(a):
Mafi napisał(a):
SatH^Raa napisał(a):Zespół moderujący forum.tkk.pl.

[center]***[/center]
Ja bym z chęcia wskoczyła na Twoje miejsce :D :twisted:

A w Kołobrzegu nie podoba mi się to, że wszyscy się tu znają i gdzie się nie ruszyć i co nie zrobić wszyscy wszystko i o wszystkich wiedzą :/

przesadzasz, niejednokrotnie przyjezdzalem na pare dni i nie mialem sie z kim spotkac, chodzac po ulacach nie widywalem znajomych etc. nie jest wcale taki maly jak sie wydaje

[center]***[/center]
Chyba nie do końca zrozumiałeś co miałam na myśli, ale ok :)
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez kazió » piątek, 31 mar 2006, 17:05

zostawilbym polozenie
chcialbym zeby byl wiekszy, zebym mogl pracowac w swoim zawodze,a na razie nie ma tutaj takiej mozliwosci, zeby moi znajomi nie musieli uciekac stad w poszukiwaniu perspektyw
kazió
V.I.P

Postprzez kawon » piątek, 31 mar 2006, 17:13

Kołobrzeg staje się ostatnimi laty coraz ładniejszy, schludniejszy i w ogole bardziej przyjazny. Duzo sie buduje, Elwa zniknela, w ostatnich 5 latach przybyly 2 spore baseny. Jeszcze z 10 lat i naprawde bedzie tu swietne miejsce do zycia.

Tego co mi tu brak, to (zdecydowanie bardzo bardzo) Empika. Ponadto kina z wiekszym wyborem, mniej dziur na drogach, no, i wiecej dobrej pracy w coniektorych zawodach... chociaz, moze taki los uzdrowiska
kawon
Dyskutant

Postprzez ZAINTERESOWANA » piątek, 31 mar 2006, 18:06

kawon napisał(a): Tego co mi tu brak, to (zdecydowanie bardzo bardzo) Empika. Ponadto kina z wiekszym wyborem, mniej dziur na drogach, no, i wiecej dobrej pracy w coniektorych zawodach... chociaz, moze taki los uzdrowiska

Nic dodać, nic ująć...
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez kazió » piątek, 31 mar 2006, 18:08

WZT napisał(a):A ja chcialbym festiwal (nowej) fali-chyba cos takiego kiedys bylo....
wiecej dobrych pubow gdzie piwo kosztuje mniej niz 5 zloty i niejest to woda o barwie piwa...
fajne muzeum/galeria
lepsze polaczenie na strasie grzybowo kolobrzeg....

a kiedy ostatnio odwiedzales ta w ratuszu ?
kazió
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark