McCool napisał(a):BLAaa napisał(a):A lewica próbuje budować coś od nowa. Myślę, że nie będzie tak źle.
skąd w Tobie taki optymizm BLAaa?
BLAaa napisał(a):McCool napisał(a):BLAaa napisał(a):A lewica próbuje budować coś od nowa. Myślę, że nie będzie tak źle.
Bo jestem człowiekiem wiary. Jak nie znajdzie się jeszcze kilku takich entuzjastów jak ja, to faktycznie może być problem. Ale znajdą się. Wierz mi.

Katia napisał(a):BLAaa napisał(a):McCool napisał(a):BLAaa napisał(a):A lewica próbuje budować coś od nowa. Myślę, że nie będzie tak źle.
Bo jestem człowiekiem wiary. Jak nie znajdzie się jeszcze kilku takich entuzjastów jak ja, to faktycznie może być problem. Ale znajdą się. Wierz mi.
Entuzjaściści entuzjastami,ale tak naprawdę to czas pokaże co ędzie dalej,a my nie mamy na to wpływu,ponieważ ludzie są kowalami losu![]()
kraall napisał(a): Jeśli takie przekonanie jest na lewicy jak piszesz, to już teraz musicie na członków swoich partii przyjmować niemowlaków. Wymiana pokolenoiowa to minimum 25 lat. Powodzenia.
ZAINTERESOWANA napisał(a):Wg mnie wystarczy jak wszyscy po 50-55 roku życia "zakończą" swoją "publiczną" karierę (myślę o tych na "świeczniku").
ZAINTERESOWANA napisał(a):Wg mnie wystarczy jak wszyscy po 50-55 roku życia "zakończą" swoją "publiczną" karierę (myślę o tych na "świeczniku").
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości